Foto: Nemanja Jovanovic/Nova.rs

Doktor za rokenrol, Milić Vukašinović, decenijama je vodio turbulentan život, a zbog poroka je više puta moglo da dođe i do kobnog kraja, odnosno smrti. Sreća u nesreći, spasila ga je supruga Suzana u poslednji čas.

PROČITAJTE JOŠ

Nekadašnji muzičar „Indexa“, „Vatrenog poljupca“ i „Bijelog dugmeta“ dugo se borio sa alkoholizmom. Alkohol je počeo da konzumira zbog društva, muzike, popularnosti i novca, da bi kasnije to postao njegov ozbiljan problem. Međutim, bivša supruga Nina uspela je da ga izvuče iz tog pakla i totalno ga smiri, ali njihov razlaz nakon pet godina Milića je totalno slomio, zbog čega se opet predao piću. Kada ga je izbacila uz kuće i uzela mu sve što je mogla, Vukašinović se vratio poroku.

Vukašinoviću su u tom periodu nuđeni projekti za veliki novac, ali on je sve to odbio.

Jednog dana, sasvim iznenada ušao je u komunikaciju sa sadašnjom suprugom Suzanom putem Fejsbuka, što mu je očigledno prijalo. Iako je tada bio psihički uništen i nestabilan, uz Suzanu je uspeo da se digne i nastavi život. Početkom njihovog zabavljanja Milić je i dalje pio, sve do trenutka dok Suzana nije zapretila da će ga ostaviti.

Foto: Zoran Lončarević

„Ma ja sam svašta radio. To je više-manje poznato. Mnogo sam pio. Nisam znao za sebe. Brukao sam se, padao na zemlju… A onda je došla moja Suzana, ona me je spasila i dizala sa druma. Nije joj nimalo bilo lako, mogla je da me ostavi u bilo kojem momentu, ali nije. Do kraja se borila za našu ljubav. Trpela je sve moje nestašluke, ali verujem da sada uživamo. Lepo nam je, imamo miran život i trudimo se kao svako“, rekao je Vukašinović, koji je prošle godine sa suprugom otvorio prodavnicu na Zelenom vencu u Beogradu, gde se roker pokazao kao odličan iskusan trgovac.

BONUS VIDEO: Bijelo dugme oborilo rekor na Ušću

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

 

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar