Bivša žena Olivera Mandića: Zaključavao me, ubio bi me da nije bilo Peđe d’Boja

Podeli:
Oliver Mandić Foto: E-Stock/Časlav Vukojčić

Bivša supruga Olivera Mandića, Mirjana, svojevremeno je ispričala je stravične detalje iz života sa muzičarom.

Ona je u intervjuu za „Kurir“ pre dve godine progovorila o životu sa Mandićem i otkrila zašto se razvela.

PROČITAJTE JOŠ

„Zato što sam ga ja uslovila: ili ću da rodim drugo dete, ili ga napuštam. Ili se sklanja sa estrade, od alkohola i svega, ili razvod! Ja sam ga uvek pratila po turnejama, nas su svi znali. Oliver je uvek imao taj neki strah da se pojavi u javnosti bez mene, bio je nesiguran zbog velikog broja publike“, ispričala je Mirjana.

Iako se pisalo da ju je sin Darijan, kog je dobila tokom braka sa Oliverom, više puta pretukao, Mirjana je te navode negirala.

"Nije nikad, već me je moj bivši muž tukao. Sa sinom se uvek svađam jer on brani oca. Prošle godine je bio kod njega na Tari. Kad se vratio, rekla sam mu da ga ne brani više, jer njemu nije stalo do njega, ni do njegove polusestre, koja živi u Bajinoj Bašti, prekrasna devojka. Samo zbog toga smo sin i ja dolazili u sukob, on je ostao željan oca, odrastao je bez njega", kazala je ona i dodala:

"Oliver je bio strahovito ljubomoran. Prvi put kad sam pobegla noću od kuće bilo je kad me držao zaključanu dva sata u kupatilu. Ja sam uspela nekako da izađem odatle, međutim, on me je gurnuo niz stepenice, tad još u Kosovskoj nije postojala ograda. Drugi put je bilo stravično. Pobegla sam kod mame i on je došao potpuno lud. Tad je razvalio vrata i pretukao me. Da nije bilo Peđe d'Boja, Oliver bi me tada ubio", rekla je Mirjana.

BONUS VIDEO: Top 5 najporočnijih ljudi na estradi

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar