Foto: Vesna Lalić, Antonio Ahel/ATAImages

U najnovijem videu koji je objavio kontroverzni jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, priča o svom sukobu sa vlasnikom televizije Pink Željkom Mitrović i, između ostalog, tvrdi da mu Mitrovićev sin preti putem zajedničkog prijatelja.

Prase u videu tvrdi da Željko Mitrović duguje novac Veljku Belivuku, odnosno Velji Nevolji, kojem se poslednjih meseci sudi za teška ubistva. Potom pominje i njegovog sina Aleksandra – prvo kroz slučaj ubistva Andree Bojanić, a potom i kroz poruke za koje tvrdi da su poslate od strane zajedničkog prijatelja.

PROČITAJTE JOŠ

Jutjuber pokazuje poruke koje je dobio od zajedničkog prijatelja.

U skrinšotovima poruka koje se vide u videu, taj navodni prijatelj kaže da je Aleksandar Mitrović, sin Željka Mitrovića, poručio Baki Prasetu da je trebalo da se javi da „namire dug“, a ne da snima video o tome.

„Rekoh da ti prenesem samo da znaš, ispao je bezobrazan prema našoj porodici, za dva dana bismo rešili dan. Neću da te molim da mi daješ pare. Napravio je problem, moraće da stoji iza svojih reči“, priča Baka Prase u videu, uporedo čitajući poruke s telefona.

Tvrdi da je Aleksandar Mitrović, sin Željka Mitrovića, bio blizak prijatelj s Veljkom Belivukom.

Video dolazi kao odgovor na Mitrovićevu objavu na Instagramu u kojoj je tvrdio da je Baka Prase bio gepekovan od strane Veljka Belivuka.

BONUS VIDEO: TV nasilje i propaganda, šta ih spaja?

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

 

Komentari

Svi komentari (0)