Strastveni seks glumca koji je doveo do krvoločnog ubistva

Film 10. nov. 202009:50
Podeli:
Foto: HBO / Planet / Profimedia

Nova HBO serija "Slom" nastavlja da izaziva pozitivne reakcije publike. U jednoj od novijih epizoda, prikazana je scena strastvenog seksa glumca Hju Granta i dvadesetpetogodišnje glumice Matilde De Angelis koja je bila uvertira u krvoločno ubistvo - ili se tako barem naslućuje po onome što je prikazano.

Hju Grant tumači ulogu bogatog supruga Nikol Kidman koji ju je u jednom trenutku prevario upravo sa pomenutom Matildom. Nakon što ona, posle njihove ljubavne afere, biva ubijena u svom umetničkom studiju, Grant postaje glavni osumnjičeni za zločin.

Publika je fascinirana i golotinjom pomenute glumice, s obzirom na to da je u prvoj epizodi, gotovo sve vreme u potpunosti naga.

PROČITAJTE JOŠ

Još na početku, izazvala je opštu pometnju bogatih i uštogljenih majki Njujorka, kada je otkopčala brus i krenula da doji dete.

Kasnije je Nikol poljubila u liftu, a u jednom trenutku ju je spopala i potpuno naga u svlačionici.

“Scena originalno nje ni bila planirna. Ali je rediteljka odlučila da pomeri granicu za moj lik. Rekla mi je: “Kada si u svlačionici nije neuobičajeno i neprijatno da budeš u vešu, naročito za žene. Ali golotinja, to je nešto drugo. I bila nam je potrebna u seriji jer je moj lik takav, ekstreman i preteran, i to je prvi put da je lik Nikol Kidman shvatila da će se tu svašta desiti”, ispričala je glumica za američke medije.

Serija “The Undoing”, ili „Slom“, prati Grejs Frejzer, koju tumači upravo Nikol Kidman, uspešnu terapeutkinju, njenog muža, koga tumači Hju Grant, i njihovog malog sina. Njihovi naizgled savršeni životi se menjaju preko noći: jedna nasilna smrt i niz zastrašujućih spoznaja.

Scenarista Dejvid E. Keli (Nevine laži) i rediteljka Suzan Bir (Noćni menadžer) su tvorci ove šestodelne serije koja prati uspešnu terapeutkinju, Grejs Frejzer (Nikol Kidman), njenog muža Džonatana (Hju Grant) i njihovog malog sina (Noa Džup) koji pohađa elitnu privatnu školu u Njujorku.

Njihovi naizgled savršeni životi se menjaju preko noći: jedna nasilna smrt, nestali supružnik i, na mestu čoveka koga je Grejs mislila da poznaje, niz zastrašujućih spoznaja. Našavši se usred veoma javne katastrofe i zgrožena činjenicom da nije poslušala sopstveni savet, Grejs mora da dekonstruiše jedan život i izgradi potpuno novi za svoje dete i sebe.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar