Podeli
Stefan Petrusic
Stefan Petrušić Foto:Screenshot/Youtube/Grand Magazin Tv Grand

"Želeo bih da svojim primerom pokažem svim mladima da to uopšte nije nemoguće, ako radiš ono što voliš, jer tada imaš motivaciju da se usavršavaš i unapređuješ. Ja sam imao tu sreću da nađem sebe u oba posla i da me i jedan i drugi posao na svoj način definišu i ispunjavaju", rekao je pevač koji se već nekoliko godina uspešno bavi advokaturom.

PROČITAJTE JOŠ

Pobednik pete sezone takmičenja “Zvezde Granda” Stefan Petrušić, koji je završio Pravni fakultet, već tri godine je zaposlen u advokatskoj kancelariji poznatog pripravnika Gorana Petronijevića, a ujedno se bavi i muzikom. Pevač se na terenu više puta dokazao kao odličan advokat kojem klijenti veruju, pa samim tim sve više ima posla. Pored parničnih predmeta, on radi i krivične u kojima se još bolje snalazi. Šta više, u advokatskoj kancelariji uopšte ga ne štede zbog njegovog drugog poslovnog aganžmana, odnosno pevanja, osim kada zbog nastupa ne putije u inostranstvo pa uzme slobodne dane koje kasnije nadoknadi.

Petrušić u razgovoru za portal Nova.rs otkriva kako se snalazi kao advokat, a samim tim i kako uspeva da postigne sve obaveze jer njegova oba zanimanja izuskuju mnogo vremena, posvećenosti i odricanja.

“Mnoge vaše kolege često pišu o tome kako sam zbog advokature nestao sa muzičke scene i prestao da se bavim muzikom. To naravno nije istina, baš naprotiv, ja se bavim sa oba posla maksimalno posvećeno. Želeo bih da svojim primerom pokažem svim mladima da to uopšte nije nemoguće, ako radiš ono što voliš, jer tada imaš motivaciju da se usavršavaš i unapređuješ. Ja sam imao tu sreću da nađem sebe u oba posla i da me i jedan i drugi posao na svoj način definišu i ispunjavaju. Kada radimo ono što volimo, možemo da radimo mnogo stvari istovremeno i da u svakoj od njih budemo podjednako dobri i posvećeni. Već nekoliko godina zaposlen sam u advokatskoj kancelariji Gorana Petronijevića i do sada nisam menjao ništa. Tu mi je lepo. Pored krivice, radnim i parnične predmete”, rekao je Stefan i dodao da zbog brojnih aganžmana trpi njegovo slobodno vreme.
U životu težim da pronađem balans između profesionalne pevačke karijere, moje početne advokatske karijere koja se gradi, moje porodice koju počinjem da stvaram i naravno ostatka privatnog života. Tu najveću žrtvu trpi slobodno vreme, ali sam toga svestan jer to je cena za postizanje viših ciljeva koje imam. Na kraju dana želim da budem porodičan čovek koji radi dva posla najbolje što može i daje 100% od sebe”, rekao je pevač.

Pored advokatske karijere koju gradi, Stefan ne želi da se odriče muzike. On smatra da sve može da se postigne uz dogovor, rad i trud.

View this post on Instagram

👻 . . . . . #beograd #avala #nature

A post shared by Stefan Petrusic Official 🎤 (@stefan_petrusic) on

“Pevanje je ono za šta sam rođen i u čemu sam najbolji. To je moja prva ljubav i nikad je neću napustiti. Zato sada radim na novim pesmama koje će biti jedno pravo osveženje i jedva čekam da se publikuju u javnost. Nedostajao mi je studio i baš uživam svaki dan u radu na novim pesmama. Što se nastupa tiče, oni možda nisu najavljivani previše u medijima i nisu propraćeni, ali moram reći da ih je zaista bilo dosta i da smo moj bend “Notturno” i ja dosta traženi, kako u Beogradu tako i šire. Verujem da ćemo nastaviti tamo gde smo stali, kada svi zajedno pobedimo ovu pandemiju i kada ona ostane iza svih nas.  Do tada, ja ću vredno da radim kako bih svoju publiku, za koju znam da je i dalje tu uz mene, obradovao, razveselio i podsetio na svoju muziku”, zaključio je advokat i pevač.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar