Srđan bez Jovane može samo na biro za nezaposlene

Showbiz 09. okt. 202012:06 > 13:0814 komentara
Podeli:
jovana i srđan
Foto: Instagram/jjovanajoksimovic

U Predojevićevim biografijama koje se mogu izguglati na internetu često se pominje i njegova specijalna harizma. Zanimljivo je međutim da taj neobični šarm dolazi do izražaja upravo u vreme kada on upoznaje svoju koleginicu "mis duge noge", Jovanu Joksimović sa kojom 2005. kreće u pohod na osvajanje publike ispred malih ekrana.

PROČITAJTE JOŠ

Imao je Srđan Predojević karijeru i pre nego što je upoznao Jovanu Joksimović, nije sporno. To što je za njega pre toga verovatno malo ko čuo, apsolutno ne znači da voditelj nije briljirao i na kragujevačkoj televiziji i na B92, ali i na RTS, u vreme kad je doveden da bude urednik Beogradske hronike.

Jovana i Srđan kao voditelji Jutarnjeg programa na RTS ubrzo postaju omiljena TV lica širom Srbije. Najbolji prijatelji i kumovi, više se nikad nisu rastali. Bar do nedavno. Ovaj voditeljski tandem već 15 godina ide „u paketu“, a transferi koji su usledili prvo sa RTS na TV Pink, a zatim sa „ružičaste televizije“ na Prvu nisu bili mogući ukoliko ih nisu hteli zajedno. Pa toliko bogte ni najuporniji brakovi ne izdrže u današnja vremena… Svaka čast! Trebalo je to znati sačuvati. Problem međutim nastaje (za Predojevića pre će biti, nego za Jovanu), tek nedavno kada dvojac dobija otkaz na Prvoj, zbog neispunjavanja radnih obaveza, kako su čelnici ove televizije obrazložili u saopštenju za javnost.

srdjan predojevic i jovana joksimovic foto Vesna Lalic
Foto: Vesna Lalić

Prema saznanjima Nova.rs, osim konflikta koji je voditeljski par imao sa produkcijom pomenute televizije, navodno je i između njih dvoje „pukla tikva“. Jovana Joksimović razume se, ima gde, pa je tako prema saznanjima našeg portala poželjna na televiziji K1, čiji je većinski vlasnik njen suprug i pevač Željko Joksimović, samo navodno, isključivo bez Srđana. Kako je Nova.rs još saznala, Predojević je Prvu čak i tužio, pa se postavlja pitanje šta će sada crni Srđan? Ruku na srce, bilo je sve lakše dok je Jovana bila tu. Nije u principu Srđan morao ni da priča mnogo. Nije u stvari morao ništa ni da kaže, a mogao je i na kineskom da priča, manje bi više isto bilo. Dok su Jovana Joksimović i noge u kadru, teško da je bilo ko i slušao o čemu se tu uopšte i polemiše.

E sad, nije da tvrdimo, ali ako je verovati izvorima koje Predojević u poslednjem razgovoru za Nova.rs nije želeo da komentariše, mada ni da demantuje, čovek je u gadnom problemu. Možda da uzme ponovo u razmatranje makar tu tužbu Prvoj, ako je o tome stvarno razmišljao, u suprotnom ne gine mu biro za nezaposlene.

Bonus video

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar