Smrdiš kô crknuta puma: Lukas i Tigar od suda pravili cirkus

Showbiz 05. nov. 202014:36 > 16:03
Podeli:
Foto: Zoran Lončarević, Instagram/dejan_popovic_tigar

Danas su kako Nova.rs saznaje, u stan pevača Ace Lukasa upali izvršitelji, radi zaplene imovine zbog dugovanja koja ima već duži vremenski period. Reč je, navodno, o dugovanjima koje pevač ima prema izvesnom Dejanu Popoviću zvanom Tigar. Njihov sukob datira još pre više od 6 godina. Mediji su tada bili preplavljeni uvredama koje je folker Aleksandar Vuksanović, poznatiji kao Lukas, upućivao biznismenu Dejanu Popoviću Tigru.

PROČITAJTE JOŠ

Najstrašnije uvrede prštale su tada između folkera i biznismena.

Dejan Popović Tigar, navodno, nikako nije mogao da naplati novac koji je pozajmio pevaču, tako da je počeo sa pretnjama – što usmenim, što sudskim. Upozorio je navodno folkera šta će se dogoditi ako mu ne vrati dug. Međutim, ovim pretnjama Lukasu je biznismen stao na žulj, pa je folker progovorio u svom stilu:

– Podneo sam prijavu protiv njega za iznudu i zelenašenje. To je običan paćenik koji se ne kupa, zato ga i zovu Tigar, a trebalo bi da ga zovu puma pošto smrdi ko crknuta puma. Izigrava lažnog milionera i šmekera, šetka se sa obezbeđenjem i pravi cirkus od sebe. To je iskompleksirani bolesnik. Kad smo se upoznali, prvo me je pitao da li imam neku koleginicu i da mu namestim fotografe da ga slikaju s njom. Izvodi neke devojke po gradu, a s njima seksualno ne opšti jer ne može. Pri tom ga nije sramota što kod kuće ima ženu i troje dece – izjavio je Lukas za medije 2014. godine.

Foto: Zoran Lončarević

Biznismen je nakon ovih kleveta uzvratio u sličnom maniru.

– Lukas može samo da mi miriše genitalije! Tužio sam ga za sve klevete, laži i uvrede, kao i za veliku sumu novca koju mi duguje već godinama.

Iako duguje 80 hiljada evra poznatom biznismenu Dejanu Popoviću, zvanom Tigar, folker Aca Lukas, ne samo da ne želi da vrati novac, već dodatno upućuje na klevete, laži i uvrede na račun biznismena. Zbog toga je Popović odlučio da presavije tabak, pa je folkera tužio za uvredu časti i klevetu privatnom krivičnom tužbom.

Foto: Instagram/dejan_popovic_tigar

Na suđenju zbog privatne krivične tužbe koju je Dejan Popović Tigar podigao protiv Aleksandra Vuksanovića Lukasa, bila je jako napeta i neouzbiljna atmosfera. Tigar je donekle držao do sebe, dok je folker nastavio da vređa.

Na pitanje sudije da li su se predomislili po pitanju tužbe i da li može da dođe do pomirenja, prvi se izjasnio Popović – Ako mi se izvini na isti način na koji me je uvredio, spreman sam da povučem tužbu.

Ipak, Lukas nije želeo da pruži ruku pomirenja, pa je odgovorio:

– Neću nikome da se izvinjavam! Stojim iza svega što sam rekao za novine, a to je da ovaj ovde smrdi kao crknuta puma. Ako treba, tražiću veštačenje, samo ne znam gde ćete da nađete crknutu pumu – izjavio je pevač, nakon čega se u sudnici začuo smeh.

Naravno, Lukas se tu nije zaustavio, pa je nastavio da vređa:

– Izvinjavam se svim životinjama koje sam uporedio s dotičnim gospodinom. Dovešću pedeset svedoka, ako treba, koji će da potvrde moje reči da on smrdi kao crknuta puma.

Foto: Printscreen/YouTube/RTV Pink Official

Tigru je ostalo samo da zaključi sledeće: Lukas je cirkuzant koji mi duguje veliki novac!

Podsetimo, Aca Lukas je 2016. godine izgubio parnicu s biznismenom Dejanom Popovićem Tigrom. Viši sud u Beogradu doneo je presudu po kojoj pevač mora da isplati dug od 80.000 evra u dinarskoj protivvrednosti i da plati sudske troškove od 300.000 dinara.

Sukob Ace Lukasa i Dejana Popovića počeo je 2011. Pevač je trebalo biznismenu da vrati pozajmicu od 80.000 evra bez kamate. Njih dvojica su u Prvom osnovnom sudu deset meseci ranije potpisali ugovor o zajmu novca.Aca Lukas tvrdi da Tigar prikriva da mu je na dan potpisivanja ugovora o zajmu zapravo isplaćeno 40.000 evra, a da je na tu sumu ugovorio i mesečnu kamatu od 10 odsto, što dovodi do toga da je tuženi po isteku roka bio dužan da isplati 80.000 evra. Lukas optužuje Popovića da je iskoristio njegovu lakomislenost i teško materijalno stanje.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.