Drama ispred Lukasovog stana: Pevaču pozlilo, stigla Hitna

Showbiz 05. nov. 202013:09 > 15:49
Podeli:
aca lukas
Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Ispred stana pevača Ace Lukasa na Voždovcu gde je u toku zaplena imovine, stigla je i Hitna pomoć. Kako saznajemo s lica mesta, Lukasu je pozlilo, a navodno se ekipi Hitne žalio na gušenje.

PROČITAJTE JOŠ

Kako je Nova.rs prethodno saznala, reč je o dugovanjima koje pevač ima prema izvesnom Dejanu Popoviću zvanom Tigar.

Inače, Popović je i ranije u javnosti isticao da Lukas ima izvesna dugovanja prema njemu. Navodio je da mu navodno duguje 80 hiljada evra.

Pozvali smo pevača kako bismo proverili saznanja, ali on nije odgovarao na naše pozive.

Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Podsetimo, Aca Lukas je 2016. godine izgubio parnicu s biznismenom Dejanom Popovićem Tigrom. Viši sud u Beogradu doneo je presudu po kojoj pevač mora da isplati dug od 80.000 evra u dinarskoj protivvrednosti i da plati sudske troškove od 300.000 dinara.

Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Sukob Ace Lukasa i Dejana Popovića počeo je 2011. Pevač je trebalo biznismenu da vrati pozajmicu od 80.000 evra bez kamate. Njih dvojica su u Prvom osnovnom sudu deset meseci ranije potpisali ugovor o zajmu novca.

Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Aca Lukas tvrdi da Tigar prikriva da mu je na dan potpisivanja ugovora o zajmu zapravo isplaćeno 40.000 evra, a da je na tu sumu ugovorio i mesečnu kamatu od 10 odsto, što dovodi do toga da je tuženi po isteku roka bio dužan da isplati 80.000 evra. Lukas optužuje Popovića da je iskoristio njegovu lakomislenost i teško materijalno stanje.

Uskoro opširnije….

Komentari

Vaš komentar