Smotani štreber Raž u novoj seriji je osuđeni ubica

Zabava 16. sep. 202013:56
Podeli:
Foto: Sipa USA / ddp USA / Profimedia

Glumac Kunal Najar stekao je svetsku slavu glumeći štrebera Radžeša Kutrapalija u sitkomu "Teorija velikog praska". Bio je astrofizičar, družio se sa svojim prijateljima - Hauardom, Bernadet, Šeldonom, Ejmi, Lenardom i Peni.

PROČITAJTE JOŠ

Obožavali su da provode vreme zajedno, radili bi na brojnim naučnim projektima, podsmevali se jedni drugima ako nekome nešto ne bi uspelo, ali i bili su rame za plakanje.

Fanove je ovoga puta poprilično iznenadio svojom objavom na društvenim mrežama. Potvrdio je kako ima novu ulogu u Netflixovoj seriji „Criminals“, gde ne glumi simpatičnog štrebera, već osuđenog ubicu Sandepa Singa, koji pokušava da sklopi dogovor s detektivima.

Za ulogu hladnog i proračunatog ubice, koji se ne može više razlikovati od smotanog Raža na koga su gledaoci navikli gledajući ga u 12 sezona pomenute serije, glumac se, priznaje, sam prijavio.

„Važno je napraviti nešto što će pomeriti granicu. Hteo sam da budem siguran da će ljudi na moju sledeću ulogu komentarisati ‘Čekaj, ko je ovo? O, moj bože, je li ovo onaj lik iz ‘Teorije velikog praska’?’, umesto da kažu: ‘Aha, eto Raža, glumi ubicu'“, ispričao je.

Foto: CBS / Planet / Profimedia

Njegova objava na Instagramu oduševila je njegove pratioce, koji jedva čekaju da ga vide u novim situacijama, a nekima se posebno svidelo to što s njim glumi i Kit Harington, slavni Džon Snou iz „Igre prestola“. Oduševljenje nije mogla da sakrije ni glumica Kejli Kvoko, ondosno Peni iz „Teorije velikog praska“.

„Ovo izgleda jako dobro“, napisala je ispod objave.

Foto: CBS / Planet / Profimedia

Gledaoce je ulogom nedavno iznenadio i Kunalov kolega iz „Teorije velikog praska“, Džim Parsons, koji je glumio Šeldona. Pojavio se u Netflixovoj seriji „Hollywood“, i to u ulozi lovca na talente iz zlatnog doba Holivuda. Ipak, nije oduševio gledaoce jer su pisali kako im je njegov lik bio odbojan i da su ga se bojali.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar