Sloba Vasić: Ispunio se moj san, dobiću ćerku

Showbiz 01. okt. 202019:00
Podeli:
Foto:Instagram/slobavasic_official

"Nakon što smo sanali da je sa genetskim zdravljem naše bebe sve u redu, što nam je i bilo apsolutno najvažnije, na kreativan način nam je saopšten pol naše bebe", rekao je pevač.

PROČITAJTE JOŠ

Sloba Vasić nedavno je saznao da je njegova verenica Jelena u drugom stanju. Naime, oni su radosnu vest krili od očiju javnosti sve dok nisu obavili sve kontrole i saznali da je sa bebom sve u najboljem redu. Uz pomoć najsavremenijeg prenetalnog testa Veracity, koji je Slobina buduća supruga uradila pre nekoliko dana u jednoj privatnoj novosadskoj laboratoriji, saznali su da će dobiti ćerku.

View this post on Instagram

JA SAM NAJSREĆNIJI ČOVEK NA SVETU!!! A sada to Bogu hvala mogu da podelim sa vama! Moj san se ispunio! Moj san je ispunila ona! Sunce moje hvala ti za ovu radost! Ceo život sanjam ovaj trenutak! Najlepša moja trudnica na svetu! @lela_misslela ?❤️‼️??? Veoma prijatno iznenađenje i od strane naših prijatelja @veracitysrbija u vidu fenomenalnih balona! ??????? Nakon što smo saznali da je sa genetskim zdravljem naše bebe sve u redu, što nam je i bilo apsolutno najvažnije, na kreativan način nam je saopšten pol naše bebe… a, kojeg pola je beba, pogledajte u videu! ?‼️????????‍?‍? Hvala dragi naši prijatelji! @veracitysrbija #najsrećnijitata #tata #porodica #beba #baby #trudnica #najlepsatrudnica #zivot #radost #veracity #veracitysrbija #babygirl #babygirl? #dadysgirl

A post shared by Slobodan Vasić (@slobavasic_official) on

„Ja sam najsrećniji čovek na svetu! A sada to, Bogu hvala, mogu da podelim sa vama! Moj san se ispunio! Moj san je ispunila ona! Sunce moje, hvala ti za ovu radost. Ceo život sanjam obaj trenutak. Najlepša moja trudnica na svetu. Veoma prijatno iznenađenje i od strane naših prijatelja Veracitysrbija u vidu fenomenalnih balona. Nakon što smo sanali da je sa genetskim zdravljem naše bebe sve u redu, što nam je i bilo apsolutno najvažnije, na kreativan način nam je saopšten pol naše bebe. A, kojeg pola je beba, pogledajte u videu“, pohvalio se folker na svom Instagram profilu.

Pozvali smo Slobu kako bi mu čestitali, ali on je jedva pričao od sreće.

„Hvala vam na čestitkama. Ne znam šta da kažem, ja sam najsrećnija osoba na svetu. Ovo je najlepša moguća vest koju sam primio u životu. Moj život se menja“, rekao je Vasić za naš portal.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar