Zvezde Granda na prvoj audiciji: Snimci koje žele da izbrišu

Showbiz 02. jun. 202109:05 > 09:38
Podeli:
Foto: Arhiva/E-Stock/Aleksandar Nalbantjan

Muzičko takmičenje "Zvezde Granda", čiji je osnivač Saša Popović, i sedamnaest godina nakon početka emitovanja i dalje je najgledaniji takmičarski šou program u regionu. U potrazi za novim muzičkim talentima svake godine se održavaju audicije u brojnim gradovima, gde se zainteresovani prijavljuju i dolaze da se prikažu pred članovima žirija koji biraju najbolje među njima koji će okušati sreću u ovom prestižnom muzičkom takmičenju.

Pročitajte još:

Najveću pažnju izazvala je prva sezona, u kojoj je pobedio Bane Mojićević. Ona je izazvala neverovatno interesovanje kod publike jer se u Srbiji pojavilo nešto novo i do tada neviđeno na našim prostorima.

Za četrnaest sezona „Zvezde Granda“ su iznedrile mnogo talentovanih pevača koji su pre pojavljivanja na velikoj „Grandovoj“ sceni bili anonimni, a danas su veoma uspešni.

Pored toga što su popularni, mnogi su sebi uspeli da obezbede skupocenim stanovima, kućama, automobilima, jahtama i drugim materijalnim stvarima.

Među njima su Branislav Mojićević, Tanja Savić, Slavica Ćukteraš, Darko Lazić, Milan Topalović Topalko, Rada Manojlović, Milan Stanković, Sloba Vasić, Jelena Kostov, Milica Pavlović, Milica Todorović, Amar Gile Jašarspahić, Džejla Ramović, Mirza Selimović, Kaća Grujić, Kaća Živković, Stevan Anđelković, Darko Filipović, Andreana Čekić, Stefan Petrušić…

Međutim, svako od njih morao je da prođe audiciju, a sada kada vide snimke iz prošlosti, neki bi ih rado i obrisali.

Tanja Savić

Pevačica je otvorila ovo takmičenje i u toj prvoj sezoni osvojila je 3. Mesto u ovom takmičenju, danas se mnogo promenila, a karijera joj je u najvećem usponu.

Milica Todorović

Sada jedna od najpopularnijih pevačica je bila osmi razred kada se prijavila za ovo takmičenje i pobedila je. Pogledajte kako je izgledala:

Rada Manojlović

Rada Manojlović se svakako mnogo promenila od svoje audije, a danas broji mnoge hitove.

Stevan Anđelković

Andreana Čekić

Mirza Selimović

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

 

 

 

Komentari

Vaš komentar