Zorja Pajić. Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

"Iskreno, biće mi žao kad prođe, sviđa mi se to pripremanje za svaki krug. Ali eto, to je vežba kako ću se jednog dana pripremati za svoj koncert", rekla je učesnica muzičkog tamičenja Zorja Pajić.

Učesnica muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“, Zorja Pajić, koja se izdvojila po svom vokalu i izboru pesama, uzbuđena je zbog velikog finala koje će se održati 26. juna na Košutnjaku.

PROČITAJTE JOŠ

Pevačica, čiji je mentor Aleksandar Milić Mili, u razgovoru za Nova.rs osvrnula se na ovu sezonu šou programa koja joj je donela velike promene u žvotu. Zorja se nada da će jednog dana imati svoj solistički koncert, za koji će se pripremati kao pred svaku emisiju pomenutog popučarnog takmičenja.

„Jako sam uzbuđena, nekako je kraj takmičenja došao brzo. Poslednjih dana se fokusiram samo na to, da sve ispadne kako treba. Iskreno, biće mi žao kad prođe, sviđa mi se to pripremanje za svaki krug. Ali eto, to je vežba kako ću se jednog dana pripremati za svoj koncert. Srećna sam i zahvalna na svemu što sam iskusila tokom takmičenja, i svesna sam da je ovo samo odskočna daska“, rekla je Zorja.

Zorja Pajić. Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Pajićeva željno iščekuje finalnu noć za koju se priprema više nego ikad.

„Tremu imam, ali samo zato što želim da izgleda sve najbolje moguće, ali s obzirom na to da svi naporno radimo, mora tako biti. Više je uzbuđenje nego trema. Nadam se da će publika biti zadovoljna, i da će osetiti to što sam namerila da pokažem. Po mom mišljenju, svi smo pobednici, iako smo dali najbolje od sebe“, završava Zorja.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)