Zvezda „Granda“ diskvalifikovana iz bosanskog tamičenja

Showbiz 14. maj. 202116:30
Podeli:
Abida Milkunić. Foto: Grand

Ovogodišnja učesnica "Zvezde Granda" Abida Milkunić diskvalifikovana je iz jednog bosanskog takmičenja u kojem je učestvovala zbog "grandovog" projekta. Naime, dok se još takmičila u bosanskom šouu, Aida je saznala da Saša Popović dolazi u njen grad, nije mogla da propusti priliku da okuša sreću na audiciji, što nije naišlo na razumevanje druge produkcije.

PROČITAJTE JOŠ

„U tom takmičenju sam došla do šestog kruga, ali sam u međuvremenu saznala da se u Tuzli održava audicija za „Zvezde Granda“. Otišla sam da se prijavim i objavila na društvenim mrežama, što su naravno svi videli. Nakon toga je usledio poziv iz ove druge produkcije da sam diskavlifikovana iz takmičenja zbog kršenja pravila – ispričala je Abida u emisiji „Zvezde Granda Specijal“ i dodala da joj je drago što se prijavila.
Ne žalim ni za čim. Zadovoljna sam mojom mentorkom Anom Bekutom, zajedno biramo pesme i slažemo se“, rekla je Abida u emisiji.

Ipak, u „Zvezdama Granda“ je ispala već u drugom krugu, ali je zlatnim glasom vraćena u takmičenje.

„Kada sam ispala iz šoua, rekla sam sebi da se neću više prijavljivati, ali kad mi je Ana Bekuta poslala poruku da sam vraćena zlatnim glasom, rekla sam „Hajde, da im pokažem šta znam“, ispričala je mlada takmičarka iz Živinica.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

Komentari

Vaš komentar