Zoran Pejić Peja: Ne znam od čega neki pevači sada žive

Showbiz 23. sep. 202023:58 > 24. sep. 2020 09:06
Podeli:
Zoran Pejić Peja
Foto: Zoran Lončarević

Voditelj i tvorac izraza "A što ne bi moglo" kaže da je estradni posao pao na minimum jer se više ne održavaju veselja na kojima je bio angažovan da vodi program i gde je na jednoj tezgi zarađivao i do 5.000 evra.

PROČITAJTE JOŠ

Zoran Pejić Peja jedan je od retkih voditelja koji slobodno može da se pohvali svojim privatnim tezgama van kamera. S obzirom na to da je neprikosnoven u vođenju programa na privatnim veseljima, on je do pandemije maksimalno bio angažovan na terenu, gde je na jednoj tezgi zarađivao čak i do 5.000 evra. Međutim, toga više nema. Situacija sa koronavirusom zaustavila je brojne poslove, pa tako i Pejin jer se više ne održavaju velika slavlja.

„Što se tiče svadbi i veselja pod koronom, naš posao je pao na minimum. Godinama unazad sam angažovan da vodim program na privatnim veseljima i tu su velike pare u igri. Stvarno sam mesečno izlazio sa povećom svotom novca. Međutim, toga nema više i pitanje je kada ćemo ponovo početi s tim iz prostog razloga što se sada svelo sve na 20., 30 gostiju. Na velikim veseljima mora biti ceo orkestar od po desetak članova jer ima dosta zvanica. Zbog cele situacije sve je palo u vodu i čeka se bolje vreme. S druge strane, jako mi je žao kolega i pevača jer ih ima dosta koji ne rade i ne znam od čega žive. Jednostavno su u problemima i finansijski ugroženi. Nekada su bile ogromne svote novca u našim rukama, trošilo se u ugromnim količinama, pilo se i veselilo“, kaže voditelj za portal Nova.rs i dodaje da je potpuno promenio navike.

„Sada svi vodimo malo drugačiji život. Ja lično pronalazim sreću u svom domu i porodici, a sreća je i da imam siguran posao jer radim u ozbiljnoj firmi“, završava voditelj.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

 

 

Komentari

Vaš komentar