Zlobnica iz „Igre sudbine“: Sofija mi je totalna suprotnost

Showbiz 14. maj. 202021:02
Podeli:
Foto:Screenshot/Tv Prva

"Sofija i ja smo zaista dijametralno suprotne, što ulogu Sofije čini jos zabavnijom za mene. Čari glume jesu baš u tome što imate mogućnost da ulazite u cipele različitih likova, a izazov je biti u onim u kojima nikada niste bili", izjavila je glumica Matea Milosavljević, komentarišući za Nova.rs razlike između sebe privatno i Sofije, jednog od glavnih negativnih likova u seriji "Igra sudbine".

Mlada glumica Matea Milosavljević isprva se proslavila ulogom Sandre u filmu „Pored mene“, a veliku popularnost dostigla je ulogom „zlobnice“ Sofije u seriji „Igra sudbine.“ Ona je u intervjuu za Nova.rs govorila o svojoj ulozi, dnevnim navikama, eksplicitnim scenama u seriji, ali i o svojoj karijeri i budućnosti.

PROČITAJTE JOŠ

Šta se u tvom životu promenilo sada kada je vanredno stanje ukinuto i ponovo možemo da živimo normalno? 

– Stvari se vraćaju u normalan tok življenja. Polako se vraćam obavezama koje su bile suspendovane tokom vanrednog stanja.

Šta si naučila o sebi tokom izolacije? 

– Često mi se dešavalo da uveče kad legnem u glavi pravim nekakve planove za sutra, menjam svoj život, svet iz korena, a onda ujutru kad ustanem dan me odvede u nekom drugom smeru. Sad za vreme izolacije sam naučila da možda ne mogu da promenim svet, ali definitivno mogu svoje loše navike, što sam velikim delom i uradila.

View this post on Instagram

@masinkamasa

A post shared by Matea Milosavljevic☀️ (@mateus31) on

Da li će ti biti teško da se ponovo privikneš na režim rada snimanja serija, konkretno „Igre sudbine“?

– Radujem se povratku na snimanje. Imala sam dovoljno vremena da se odmorim, napunim baterije tako da sam spremna za taj tempo koji mi sledi.

Tvoj lik važi za jednog od glavnih negativaca u seriji. Koliko ima sličnosti između Sofije, devojke koja ne bira sredstva da se dočepa bogatstva i novca, i Matee privatno?

– To me često pitaju. Sofija i ja smo zaista dijametralno suprotne, što lik Sofije čini još zabavnijom za mene. Čari glume jesu baš u tome što imate mogućnost da ulazite u cipele različitih likova, a izazov je biti u onim u kojima nikada niste bili.

U nekim epizodama si imala par intimnih scena koje su izazvale reakcije javnosti. Kako ti gledaš na to?

– Za mene je to posao kao bilo koji drugi, tako da kada čitam komentare trudim se da ih čitam kao Matea, i u tom slučaju ih prihvatam kao zapravo pozitivne komentare na to koliko sam ubedljivo odigrala tu ulogu. Ekipa na setu je toliko divna da zaista nema prostora za neprijatnost.

View this post on Instagram

ovo sam ja kod kuce

A post shared by Matea Milosavljevic☀️ (@mateus31) on

U jednom intervjuu si izjavila da si više sportski tip. S obzirom na trenutnu situaciju, kako sada uspevaš da izvedeš sportske aktivnosti?

– To sam najviše isticala u odgovorima koji se odnose na moj stil. A za mene to pored uživanja u patikama podrazumeva i bavljenje sportom kao i težnju ka poštovanju zdravih životnih navika. U redovnim okolnostima treniram kod Katarine Gromilić, tako da se promenilo jedino to što smo treninge praktikovali online a ne u sali.

Gde vidiš sebe za deset godina i po čemu bi želela da te pamte? 

– Trudim se da živim u trenutku i u sadašnjosti i da to vreme iskoristim na najbolji mogući način, da provodim vreme sa prijateljima i porodicom, da uživam u novim projektima, putujem i da se radujem svemu što život nosi.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar