Žika Jakšić za Nova.rs: Imam naznake koronavirusa

Showbiz 14. jun. 202015:28 > 15:30
Podeli:
Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

Producent i voditelj emisije "Nikad nije kasno", Žika Jakšić uradio je test na virus COVID-19, za koji još uvek čeka rezultate, saznaje Nova.rs.

Žika Jakšić je prvo uradio serološki test iz venske krvi, koji je pokazao da je negativan. Međutim, on je nakon toga uradio i PCR test, koji se radi tako što se uzimaju uzorci iz brisa grla i nosa. Kako je rekao za Nova.rs, rezultati će stići večeras, ali je moguće da je pozitivan na koronavirus.

PROČITAJTE JOŠ

„Dragi moji prijatelji, radi izbegavanja bilo kakve zablude, želim da vas obavestim da sam u četvrtak uradio prvi test krvi koji je pokazao da sam negativan a zatim isto veče uradio na privatnoj klinici PCR test i u petak ujutru dobio rezultate koji pokazuju slabije naznake virusa. Zbog sumnje na virus taj dan nismo išao na snimanje , već iotišao na Državnu kliniku Dragiša Mišović i ponovo uradio PCR test i zvanične rezultate ću dobiti večeras . Ja se osećam odlično i nemam nikakve zdravstvene probleme i nadam se da neće imati niko ko je ovih dana bio kontaktu sa mnuom. Iako je virus dosta oslabio, za svaki slučaj preporučujem da uradite test radi vaše sigurnosti a i sigurnosti vašeg najbližeg okruženja“, izjavio je on za Nova.rs.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar