Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

Producent "Granda" Žika Jakšić kaže za Nova.rs da je posle trećeg testiranja na koronavirus pozitivan, dok njegov stariji sin, koji se testriao zajedno sa njim, nema koronavirus.

Naime, Jakšić je hteo da bude potpuno siguran u rezultate testa na COVID-19, pa je nakon serološkog testa iz venske krvi, koji je dao negativan rezultat uradio i PCR test, koji se radi tako što se uzimaju uzorci iz brisa grla i nosa.

Žika je danas za naš portala već rekao da postoje naznake da ima koronu, ali da još čeka, zvanično da mu potvrde.

PROČITAJTE JOŠ

„Zvali su me i rekli da sam pozitivan, iako sutra dobijam zvanično te treće rezultate. Virus je znatno oslabio o čemu govori i to što je moj stariji sin, koji je svakodnevno u kontaktu sa mnom, negativan. Zajedno smo se testirali i eto, njemu nisam preneo“, zaključio je Jakšić.

Podsećanja radi, on se danas oglasio i na društvenoj mreži kako bi obavestio sve koji ga znaju da postoje naznake da je zaražen.

PROČITAJTE JOŠ

„Dragi moji prijatelji, radi izbegavanja bilo kakve zablude, želim da vas obavestim da sam u četvrtak uradio prvi test krvi koji je pokazao da sam negativan a zatim isto veče uradio na privatnoj klinici PCR test i u petak ujutru dobio rezultate koji pokazuju slabije naznake virusa. Zbog sumnje na virus taj dan nismo išao na snimanje , već iotišao na Državnu kliniku Dragiša Mišović i ponovo uradio PCR test i zvanične rezultate ću dobiti večeras . Ja se osećam odlično i nemam nikakve zdravstvene probleme i nadam se da neće imati niko ko je ovih dana bio kontaktu sa mnuom. Iako je virus dosta oslabio, za svaki slučaj preporučujem da uradite test radi vaše sigurnosti a i sigurnosti vašeg najbližeg okruženja“, napisao je u objavi na Instagramu.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)