Žena koja je za doček olimpijaca rekla da je seljana promenila ploču

Showbiz 13. avg. 202114:2613 komentara
Podeli:
Foto: Instagram/makilazetic, Nova.rs

Sonja Lazetić se oglasila novim tvitom nakon izjave da je doček olimpijaca na balkonu Skupštine grada seljana, pokušavši da se opravda navodima da joj nije bila namera da ikoga uvredi.

Naime, nakon burnih reakcija na društvenim mrežama, ali i u medijima, supruga bivšeg fudbalera Nikole Lazetića, oglasila se novim tvitom.

PROČITAJTE JOŠ

„Moje društvo i ja narodnu muziku između nas zovemo ‘seljana’ ili ‘selje’, i rado je slušamo kad izađemo u kafanu. Nije mi bila namera nikoga da uvredim, što se jasno vidi iz mog tvita, ali očigledno je neko želeo sve to drugačije da predstavi ili jednostavno nije skapirao tvit“, napisala je.

Podsetimo, prethodno je Sonja Lazetić na pomenutoj društvenoj mreži napisala da je doček olimpijaca seljana, aludirajući na nastup MIlice Todorović na balkonu.

„Zašto su zvezde Granda na terasi Skupštine i zašto ta seljana pored toliko dobre muzike, pitam“, napisala je prvo, pa se nadovezala:

„Sledeći put na terasi Skupštine Stojanka Stoja, Bodiroža Ćana, Jana…“

Njene objave izazvale su burne reakcije, a tim povodom oglasio se i PR tim Milice Todorović.

Foto: Nemanja Dedović

„Milica se uvek vodila time da nije bitno šta se kaže, nego ko kaže. Nakon tako dobre žurke i dočeka sportista nema potrebe komentarisati bilo šta. Milicu su izbarali sportisti. Uostalom, ona je pevačica sa širokim opusom žanrova, pevala je i u operi kod Emira Kusturice ‘Dom za vešanje’. Oni koji treba, to nisu zaboravili“, istakli su za naš portal.

Bonus video

Doček olimpijaca: Snimak sa balkona

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar