Željko Samardžić Balkanskom ulicom Foto:Ivan Dinić/Nova S

Pevač godinama važi za miljenika žena, pa upravo dame najviše uživaju u njegovim pesmama.

Željko Samardžić iza sebe ima dugu karijeru i mnogo hitova, a publiku je najčešće osvajao emotivnom muzikom.

PROČITAJTE JOŠ:

Osim uspešne karijere, pevač je u skladnom braku već 44 godine i otac je tri ćerke.

Željko smatra da je ljubav najvažnija i da može sve pobediti, a njemu je porodica na prvom mestu.

„Ne postoji bolji psiholog za mene od moje žene Maje. Ja sa njom sednem, mi smo neverovatni drugari, delimo i najmanje probleme. Minja živi na petom spratu i pošalje mi snimak kako Anđelija plače i ja se odmah pakujem i idem gore, našla je foru kako da je ja pričuvam samo mi pošalje da plače. Zaista imam skladan brak, divnu porodicu, na moje ćerke sam ponosan“, ispričao je pevač u emisiji „Balkanskom ulicom“.

On je opisao da se za svoju ljubav borio, pa da je svašta radio kako bi osvojio svoju suprugu.

„Jedini interes mora da bude ljubav, moraju da budu oni leptirići i tu se nećete prevariti. Kada krenete da gradite kuću glupo je da je rušite. Ja sam pod prozorom mojoj Maji pevao uz gitaru. Nju je mama sakrila, nije joj dala da izlazi nije to bila baš ljubav na prvu da su joj dozvolili, ali ljubav je bila uporna. Penjao sam se po nekim zgradama, mama joj da da čisti balkon, a ja je dozovem nekako ona se okrene i ja joj mahnem i zato smo 44 godine zajedno. Treba sve raditi iz ljubavi, kada osetim da pevam da mi prođe vreme, neću više ni pevati“, opisao je Samardžić.

Međutim, za sve te godine braka par je prošao i kroz dobre i kroz loše momente, a supruga je Željku oprostila čak i prevaru.

„Maja i ja decenijama plovimo i uživamo u toj bračnoj luci, mada nam more nije uvek bilo naklonjeno. Bilo je i nevera i bura, ali srećom, naš brod je zahvaljujući dobroj navigaciji, ali pre svega ljubavi i razumevanju od kojih je sazdan, izdržao sve izazove ovih godina“, ispričao je pevač svojevremeno za medije.

BONUS VIDEO: Željko Samardžić: Teško je živeti srećno okružen nesrećnicima

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.