Željko Samardžić Foto: Z. K. Munja

Pevač priprema nove koncerte, a sada se prisetio anegdota sa prethodnih.

Pevač Željko Samardžić uveliko priprema iznenađenje za svoju publiku, koja će uživati u njegovom koncertu i brojnim hitovima već sedmog aprila, te ne krije sreću i uzbuđenje zbog predstojećeg druženja.

POGLEDAJTE JOŠ:

„Radostan sam što je rasprodata Arena u Zagrebu, gorim od želje da se sretnem tamo sa publikom. Zadnji put sam tamo pevao kada je Saša Matić imao svoja dva koncerta i to mi je bio dobar pokazatelj da podhitno treba da pravim svoj koncert. Sale me je divno najavio, kao pravi mlađi klega, bio je iskren i otvoren, a publika me je dočekala zaista lepo“, prisetio se pevač.

Priznaje da mu je jedna situacija sa koncerta posebno ostala u sećanju, budući da se tiče njegove namlađe naslednice koja mu je najveća podrška u njegovoj bogatoj karijeri.

„Bilo mi je jako interesantno kada sam pevao tamo, moja ćerka Minja koja inače putuje sa mnom i peva prateće vokale, imala je zadatak da me tada fotografiše, pošto je ona profesionalni fotograf. Išla je oko mene i slikala me, a ja sam rekao „Samo da vam skrenem pažnju, mladi fotograf koji je ispred mene, to je moja ćerka Minja, zamoliću je da otpeva nešto za vas“, a ona je bila u šoku, jer nešto izbegava te situacije. Tata je naterao da uzme mikrofon u ruke i otpevala je zajedno sa publikom pesmu „Ružica si bila“ što je bilo zaista prelepo“, ispričao je Željko.

Početak karijera, kao i izbor pesama, danas se umnogome razliku od početaka stare garde, te je i Samardžić dao svoj sud o novim muzičkim trendovima i muzici koja je sve popularnija mežu mlađom populacijom.

„Sada se živi u nekom drugom vremenu, ovi mladi ljudi se zalete preko noći, desi im se neki hit, neka druga pesma i onda misle da je ceo svet njihov. To je sve u stvari prolazno, karijeru je mnogo teže sačuvati nego stvoriti, to vam se desi, pa se desi“, zaključio je, te otkrio da je baš nedavno svojoj mlađoj koleginici uputio savet zlata vredan.

BONUS VIDEO: Željko Samardžić: Teško je živeti srećno okružen nesrećnicima

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.