Željko Samardžić, pevač, emisija Zvezde Granda
Željko Samardžić Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Pevač je priznao i koja pesma je njegova "lična karta".

Pevač Željko Samardžić svojim hitovima već decenijama uveseljava publiku, a neke od pesama naročito su se urezala u srca ljudi.

PROČITAJTE JOŠ:

„Grlica“ je jedna od takvih, a Željko je jednom prilikom otkrio i kako je ova numera nastala.

„Devedestih kada mi je počela karijera, počeli su da me zaustavljaju u Knez Mihajlovoj da se slikaju da traže autogram. Meni je to bio šok, život mi se okrenuo. Odem ja kod Marine i kažem kako sam se kući gledao u ogledalo i sam sebi kažem: ‘šta su to našle u meni’ i kaže ona: ‘Eto, imam odličan naslov'“, rekao je on u emisiji „A sad malo mi“.

Prijateljstvo sa Marinom Tucaković za njega je imalo veliki značaj.

„Nikada neću zaboraviti svoj prvi veliki koncert u sportskoj hali u Podgorici. Okrenuo sam je telefonom i zamolio da pevaju što jače da ona čuje i da podelimo tu sreću“, ispričao je pevač.

„Marina je znala neke naše razgovore vešto da pretoči u tekstove mojih najlepših pesama. ‘Sipajte mi još jedan viski’ još od kad je objavljena zovem svojom ‘ličnom kartom’. Nastala u vreme koje je smrdelo na barut i benzin iz plastične flaše koka-kole sa ugla ulice… Jako davno, ali još uvek se sluša i voli. To je valjda dokaz vrednosti“, zaključio je Samardžić.

BONUS VIDEO: Željko Samardžić: Teško je živeti srećno okružen nesrećnicima

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (1)