Završene 10. jublarne Konjičke trke u Šapcu, pehar uručio princ Filip

Showbiz 28. jul. 202113:59
Podeli:
Foto:promo

U Šapcu su održane jubilarne desete konjičke svečanosti koje su privukle veliku pažnju ljubitelja galopa u celoj Mačvi, a na hipodromu se okupilo čak 6.000 gledalaca.

PROČITAJTE JOŠ

„Bila nam je čast da prisustvujemo prestižnoj trci „Memorijal kralja Aleksanadra“ koja je okupila najbolja trkačka grla iz Srbije i regiona. Od 11 grla na stazi, najbrže je bilo grlo Near Poet vlasnika Almina Alića kome smo uručili pobednički pehar“ – poručio je princ Filip.

On se zahvalio domaćinima: gradonačelniku Šapca dr Aleksandaru Pajiću koji je rekao da je ovo prvi put da neko od članova porodice Karađorđević prisustvuje konjičkim svečanostima u Šapcu i trci ”Memorijal Kralja Aleksandra” kao i dr Aleksandru Peranoviću, predsedniku Konjičkog kluba ,,Džokej klub Šabac“.

„Šabačke konjičke svečanosti su jedan od brendova po kojima je Šabac poznat u Srbiji i regionu i mi ćemo se tokom narednih godina truditi da pružimo svoj doprinos i Šabačke konjičke svečanosti zajedničkim snagama podignemo na još veći nivo“ – naglasio je princ Filip.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar