Danijela Dimitrovska i Ognjen Amidžić Foto:Zoran Lončarević, E-Stock/Časlav Vukojičić, Shutterstock

Ognjen i Danijela su odlučili da se razvedu nakon deset godina, a razvod je inicirala manekenka.

„Želimo da vas obavestimo da smo odlučili da se raziđemo, a odluku o razvodu smo doneli zajedno. Mi ćemo ostati u prijateljskim odnosima zarad interesa našeg sina, a ovim povodom se više nećemo oglašavati, niti davati izjave. Za naš razvod nije kriva treća osoba, pa nema mesta dodatnim spekulacijama. Zahvaljujemo se svim medijima na dosadašnjoj saradnji i molimo vas da poštujete odluku da ne govorimo o ovoj temi“, naveli su oni u zajedničkom saopštenju.

PROČITAJTE JOŠ

Oboje su (za sada) ostali pri tome da ne dele sa javnošću detalje zbog kojih su odlučili da se razvedu, ali prema rečima našeg izvora – zaista nije u pitanju treća osoba.

„Ognjen i Danijela se nisu razveli zbog nekog trećeg. U braku su proveli deset godina, bilo im je lepo, ali je Danijela shvatila da joj je postalo monotono. Ona je dinamična osoba i došla je do zaključka da joj je potrebna promena u životu. Ona je inicirala razvod“, priča naš dobro obavešteni izvor.

Podsetimo, njih dvoje nikada se nisu mnogo eksponirali u javnosti, a voditelj je pre pet godina u jednom intervjuu govorio o svom braku.

„Ne znam šta bih konkretno rekao o svojoj ljubavi… Ne volim da pričam o tome, jer tu nema šta da se definiše. Ukoliko trošiš reči, samim tim sve obesmisliš. Danijela i ja se super slažemo i razumemo; zajednički se pokrećemo i podržavamo. Mnogo stvari vezanih za nju mi se dopada… Pričanje o ljubavi, šta volimo kod nekoga i kačenje slika da bi se potvrdili.. Ne znam, meni to nije jasno…“, rekao je on tada.

BONUS VIDEO: Top 5 preljuba na estradi

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (12)