Foto:E-Stock/Aleksandar Nalbantjan

Ognjen Amidžić je pre nego što je upoznao manekenku Danijelu Dimitrovsku, bio u braku sa Milicom Marković.

Voditelj Ognjen Amidžić je uživao u ljubavi sa lepom Milicom Marković, koja je svojevremeno bila voditeljka Pinka – gde su se i upoznali kada je Amidžić na ovu televiziju prešao sa RTS-a.

PROČITAJTE JOŠ

Oni su se upoznali na poslu još 2002. i u braku su bili četiri godine, a važili su za jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni. Milica je isticala da joj ne prija pažnja medija.

„Prosto mi nije prijatno kada nas u javnosti slikaju zajedno, jer se trudim da naš privatni život držim u tajnosti. Ognjen je javna ličnost, međutim moj posao je nešto sasvim drugo“, rekla je ona jednom.

Kako je tada priznao, više puta je pokušao da veri svoju izabranicu, ali je na kraju ipak ona zaprosila njega. Venčali su se 24. juna 2006. godine u manastiru Kaona kod Šapca, a nekoliko dana kasnije u Beogradu su proslavili svoju sreću u jednom restoranu sa čak tri stotine zvanica.

Ognjen Amidžić i Milica Marković
Ognjen Amidžić i Milica Marković Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Voditelj je često govorio da je želeo da se oženi mlad i u tom momentu je mislio da je Milica prava osoba za to.

Međutim, posle četiri godine braka, par se rastao. Saopštili su to predstavnicima medija saopštenjem u kom su istakli da se njihova ljubav ugasila i da će ostati u prijateljskim odnosima.

Voditelj je kasnije upoznao Danijelu Dimitrovsku od koje se sada razvodi. 

BONUS VIDEO: Top 5 najzgodnijih voditeljki u Srbiji

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare