Za njih nema zime: Ko je na estradi pametno uložio bogatstvo

Showbiz 06. jul. 202114:59 > 15:53
Podeli:
Foto: E-Stock/Strahinja Kostić/Milos Rafailović/Stanislav Nedelja, Starsport/Pedja Milosavljevic

Poznate ličnosti iz sveta muzike, sporta i kulture zahvaljujući sopstvenom radu odrekle su se brojnih stvari kako bi zarađeni novac uložile u nekretnine. Rad bez slobodnog dana i kvalitetnog sna mnogi su pretvorili u gradnju i kupovinu nekretnina.

PROČITAJTE JOŠ

Neki su od toga napravili i biznis, dok ih je većina ostavila za sopstveno utočište i odmaranje.

Stara garda na estradi devedesetih je harala bivšom Jugoslavijom i mesecima provodila na turnejama širom širom sveta. Pored toga, velike količine novca su zarađivali i na privatnim proslavama, posebno romskim, gde je bilo ozbiljnog bakšiša, mnogo većeg nego danas.

Foto: TIZIANA FABI / AFP / Profimedia

Goran Bregović poseduje preko deset nekretnina u Srbiji, Crnoj Gori, Francuskoj, Turskoj… Osnivač grupe Bijelo dugme većinu kupljenih nekretnina je zadržao za sebe i svoju porodicu, dok neke izdaje i tako dobija primanja na mesečnom nivou.

Foto:Zoran Lončarević

Miloš Bojanić pored vile u blizini Novog Sada ima motel u Baošićima kod Herceg Novog, koji je pre nekoliko godina renovirao kako bi privukao turiste. On je cele letnje sezone na crnogorskom primorju i bavi se turizmom.

Mateja Kežman Foto: Starsport/Pedja Milosavljevic

PROČITAJTE JOŠ

Proslavljeni fudbaler Mateja Kežman otkako je prestao profesionalno da se bavi fudbalom, počeo je da kupuje nekretnine. Iako je sudskom odlukom nakon razvoda od bivše supruge Emilije, njoj dodeljen plac na Dedinju i dva apartmana u Herceg Novom, njemu je ostao stan u Zemunu, kuća i apartmani na Kopaoniku, lokali u Beogradu i bungalov na Adi Bojani.

Nada Topčagić Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Nada Topčagić ceo život je ulagala u nekretnine, pa je tokom bavljenja muzikom sa suprugom Zlatkom Đorđevićem kupila kuće u Crnoj Gori, na Tari, u Starim Banovcima, a ima i nekoliko stanova u Beogradu.

Dragana Mirkovic
Dragana Mirković Foto:E-Stock/Mirko Rodić

Dragana Mirković ima vilu u Beču, ali i dvorac koji je njen suprug Toni Bijelić kupio pre nekoliko godina.

Svetlana Ceca Ražnatović, rođendan, rodjendan
Svetlana Ceca Ražnatović Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Svetlana Ceca Ražnatović pored vile na Dedinju, koju je nasledila od pokojnog supruga Željka Ražnatovića Arkana, poseduje i vilu na Kipru, u kojoj provodi slobodne dane, ali i stan na Kopaoniku.

Vesna Zmijanac Foto: Ivan Dinić/Nova S

Vesna Zmijanac živi u stanu na Vračaru, a nedavno je prodala jedan na Voždovcu, u kojem je ranije živela. Pre desetak godina na placu na Bukulji napravila je veliku kuću, a dok je njena ćerka Nikolija studirala u Atini, pevačica joj je tamo kupila stan.

Seka Aleksić takođe poseduje veliku kuću u Staroj Pazovi, koja vredi kao nečijih 10 stanova u Beogradu.

Foto: Srđan Stevanović/Starsport

Seka Sablić, Dejan Bodiroga, Aco Pejović, Saša Matić i mnogi drugi pored stanova u kojima žive, imaju i kuće na crnogorskom primorju, gde provode letnje dane.

Bonus video

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar