Hurricane. Foto: YouBox/Promo
Hurricane. Foto: YouBox/Promo

Večeras u 20h počinje YOUBOX Hurricane dokumentarni serijal koji će se emitovati 5 dana za redom, od utorka 18. maja do subote 22. maja, ekskluzivno na YOUBOX platformi. Svake večeri od 20h, publika će na YOUBOXU moći da pogleda po jednu epizodu serije koja prati članice grupe Hurricane na njihovim priprema za Evroviziju.

Prva epizoda nosi naziv „Večne predstavnice Srbije“ i bavi se novom prilikom da predstave Srbiju koju su članice grupe Hurricane dobile nakon otkazivanja Evrovizije 2020. godine.

PROČITAJTE JOŠ

Devojke u muzičkom studiju snimaju pesmu "Loco Loco" kao i kadrove za spot. U studiju kod Nemanje Antonića, zajedno sa Darkom Dimitrovim, devojke rade na snimanju vokala za pesmu „Loco Loco“. Menjaju tekst u hodu, čujemo različite verzije teksta, dogovaraju se kojoj najbolje leži koji deo, pomažu jedna drugoj da otpevaju što bolje itd.

Smišljaju zajedno koji je nabolji "recept" za dobru evrovizijsku pesmu. Na snimanju spota gledamo instrukcije saradnika, način na koji devojkama biraju garderobu za snimanje, materijal iza kulisa snimanja spota, i kako se devojke snalaze na snimanju.

Najveće muzičke zvezde sa naših prostora, neočekivane lokacije i direktna komunikacija sa publikom doprineli su da YOUBOX postane najviše puta skinuta muzička aplikacija u regionu sa preko 500.000 registrovanih korisnika.

Prva domaća striming platforma dostupna je za preuzimanje potpuno besplatno svim Huawei, Android i IOS korisnicima na App Gallery, Google Play prodavnici i App Store-u.

BONUS VIDEO:

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar