Foto:EPA-EFE/Javier Etxezarreta

Slavni reditelj Vudi Alen dao je prvi veći intervju za CBS News nakon nekoliko godina pauze, te je ovom prilikom ponovo negirao da je ikada seksualno zlostavljao ćerke Dilan.

PROČITAJTE JOŠ:

Akcenat je stavljen na teške optužbe o seksualnom zlostavljanju s kojima se slavni filmadžija suočava gotovo tri decenije. Razgovor je snimljen letos, no objavljen je tek sada kao reakcija na dokumentarni serijal „Allen v. Farrow“.

Alen u intervjuu govori kako optužbe o seksualnom zlostavljanju nisu zasnovane na istinitim činjenicama, te kako ih je izmislila Dilanina majka Mia, jer je bila ljuta zbog raskida njihove dugogodišnje ljubavne veze.

Podsetimo, Alen i Mia Farou razveli su se 1992. godine nakon što je ona otkrila kako je reditelj vara sa kćerkom koju je usvojila Sun – Ji. Alen je pet godina kasnije oženio Previn.

„To je apsurdno, ali je zbog svega toga na mojoj karijeri ipak ostala velika mrlja. Nikad nisam zlostavljao Dilan. Ništa što sam ikad radio se ne može protumačiti na taj način“, rekao je Allen.

Dodao je kako je jedan od dokaza da on nije pedofil činjenica da je njegova trenutna supruga nakon njihovog venčanja usvojila dve devojčice koje su zajedno odagali:

„Niko ne bi dao dve devojčice pedofilu. Ja to nisam“, rekao je Alen.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.