Vreme je za bindžovanje „Ljubavnog života“

Showbiz 16. jun. 202009:32
Podeli:
Foto: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

Na striming platformi "HBO GO" stigla je serija "Ljubavni život", ili "Love Life", koja se u SAD-u emituje na striming servisu "HBO Max", koji je krenuo sa radom 27. maja. Ova slatka ljubavna komedija zapravo je antologijska serija, što znači da će imati više sezona, ali i da će svaka sezona imati sasvim drugačiju radnju, a verovatno i glumce.

Serija govori o putovanju koje nas vodi od prve do poslednje ljubavi, istražujući kako nas ljudi koje upoznamo na tom putu učine onim što jesmo kada konačno nađemo nekog s kim želimo da budemo zauvek. Morate da priznate da je ovo sasvim osvežavajući pristup romantičnoj komediji, koji do sada nismo imali priliku da gledamo.

PROČITAJTE JOŠ

Svih 6 epizoda epizod serije Ljubavni život u Srbiji i regionu već su dostupne, na striming servisu „HBO GO“, sa prevodom. Svaka epizoda traje 30 minuta, a na servis dolaze sredom ujutru, prenosi „TeenStar“.

Već je poznato da će serija imati nekoliko sezona. Svaka sezona serije pratiće novog lika u potrazi za ljubavlju, dok će svaka polučasovna epizoda govoriti o jednoj od njegovih veza.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar