Vojaž o novom imidžu bivše: Sada se ne bih zaljubio u nju

Showbiz 30. mar. 202100:40 > 00:42
Podeli:
Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Mihajlo Veruović, poznatiji kao Vojaž prvi put je pričao o detaljima raskida sa mladom pevačicom Anđelom Ignjatović, poznatijom kao Breskvica.

PROČITAJTE JOŠ:

Vojaž je rekao da je ljubav sa Breskvicom ona koju će svima prepričavati, a ističe da nije povređen nakon raskida, ali da mu je bolno sećanje na lepe momente sa Anđelom koji mu nedostaju.

„Ona je bila moja prva ljubav, ta ljubav nikada neće imati zaborava. To je ljubav koju ću svima prepričavati, kao što sam se kleo u nju ranije to ću nastaviti i da radim, zato što mi je bilo predivno“, rekao je Vojaž.

„Anđela je predivna osoba i želim da joj se zahvalim što mi je podarila jedan predivan period života i što ga je podelila sa mnom, ali život ide daje. Nisam povređen, ali mi nedostaju lepi momenti kojih se sećam i to je bolno“, ispričao je pevač.

Vojaž je otkrio da je Anđela bila ta koja je donela konačnu odluku da se oni raziđu, ali nije želeo javno da priča o razlogu. Mladi pevač prokomentarisao je i fizičku promenu svojebivše  devojke, koja sada ima crvenu boju kose.

„Taj razlog raskida svi toliko žele, ali iz mojih usta to nikada neće izaći, ja o tome nikad neću pričati“, rekao je Veruović u u emisiji „IDJ Hot“.

„Ne verujem da bih se sada zaljubio u nju da nismo bili zajedno. Ja sam osoba koju privlače stvari koje nisu vau. Kada vidim da je nešto vau ja odmah mogu da shvatim da je to prenasiljeno. Anđela je prelepa devojka, sigurno joj ta trasformacija super stoji, ali se meni te stvari lično ne dopadaju“, objasnio je Vojaž.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar