Foto: Printscreen/YouTube/Srecko Sojic

Voditeljka Dnevnika, Ivona Pantelić, jedno je od zaštitnih lica Javnog servisa, a njen zaštitni znak je plava kosa. Ipak, Ivona nije oduvek bila plavuša, što je i pokazala objavivši fotografije iz prošlosti.

„Bilo jednom u Parizu, 1993. godine. Ekipa Satelitskog programa na radnom zadatku. Pored mene verni hroničar i čuvar naših fotografija, poznati pariski fotograf Milojko Milanović“, opisala je Ivona detalje u vezi s objavljenim fotografijama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivona Pantelic (@ivonapantelic)

Na prvi pogled malo ko bi u crnokosoj devojci prepoznao Ivonu od pre skoro trideset godina.

U komentarima koji su usledili moglo se pročitati da je podjednako lepa i kao crnka i kao plavuša, da joj godine idu u prilog, a poneko se zapitao da li je na slici možda Mila Jovović.

PROČITAJTE JOŠ

„Prelepa“, „Najlepša si“, „Učinilo mi se na prvu da je Mila Jovović, prelepa si“, „Najlepša voditeljka“, samo su neki od komentara.

Ivona Pantelić je pre izvesnog vremena u ispovesti za magazin „Hello!“ ispričala da se borila s rakom dojke, te otkrila kako je pobedila bolest.

“Ja, recimo, ne bih ni otišla na mamograf da moja drugarica i koleginica, lektorka Slađa, nije bila uporna. Mislila sam da je dovoljno što redovno idem na pregled i ultrazvuk”, prisetila se Ivona.

”’Hajde, Ivona!’, nije odustajala kada je stigao pokretni mamograf. Pošto nisam imala pedeset godina, i po protokolima nisam spadala u rizičnu gupu, nisu me stavili na spisak. Na kraju, ona je običnom olovkom upisala moje ime i tako mi produžila život”, rekla je Ivona za ovaj časopis.

Voditeljka je istakla da joj je podrška najmilijih tada dosta značila, ali i da se plašila njihove reakcije kada im saopšti da boluje od ove bolesti.

“Strepela sam kako će vesti prihvatiti oni kojima je iskreno stalo do mene. S druge strane, nervirali su me komentari ‘strašno’ ili ‘pa, kako je to moguće’, izgovoreni tek da bi se nešto reklo. Bežala sam od sažaljenja. Istančaju se osećaji, u deliću sekunde sam mogla da prepoznam šta ko misli.”

Bonus video

Mirjana Karanović: Šta da očekujemo od „Petrije“ 40 godina posle filmske premijere

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.