VIDEO Nove pesme Zvezde granda Isaka Šabanovića i Valentine Kuzmanović

Showbiz 25. jul. 202119:50
Podeli:
Foto: Grand online

Znamo da ste na ovo dugo čekali i evo ga, konačno je pred vama tačan datum izlaska prvih pesama ovogodišnjih finalista "Zvezda Granda".

PROČITAJTE JOŠ

Neverovatni tandem Isak Šabanović i Valentina Kuzmanović predstaviće premijerno nove singlove „Prvo jutro“ i „Hladno srce“ u ponedeljak, 26.jula, u 18 časova na zvaničnom Jutjub kanalu Zvezde Granda. 

Do tad, uživajte u deliću najave koja zaista obećava i zapratite kanal Zvezde Granda jer vas uskoro očekuje i singl pobednika Mahira Mulalićakao i još osam pesama zvezda „Granda“.

Podsetimo, Valentina i Isak su prvi fianlisti koji su ušli u studio, a producent Aleksandar Milić Mili je otkrio da se radi na muzičkom projektu koji će ujediniti učesnike popularnog takmičenja.

„Po prvi put radimo album „Zvezda Granda“ za sezonu 2020/21 i probaćemo da od toga napravimo tradiciju, da svake godine okupimo najbolje autore i kompozitore, a ja ću da produciram. Ove godine su tu Jelena Trifunović, Miloš Roganović, Baša i Marko Cvetković“ rekao je Mili za Grand Online.

Foto: Grand online

„Od mene očekujete nemoguće (smeh), ali biće nešto u fazonu „Bijelog dugmeta“, najavio je Isak svoju prvu pesmu za „Grand produkciju“.

Bonus video: 

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar