(VIDEO) Džastin Biber pobesneo na suprugu pred svima

Podeli:
Hejli i Džastin Biber
Hejli i Džastin Biber Foto: Agence / Bestimage / Profimedia

Izgleda da u ljubavnom gnezdu Hejli i Džastina Bibera ne cvetaju ruže. Isplivao je snimak na kojem se vidi kako Biber urla na suprugu u javnosti,

PROČITAJTE JOŠ

Nedavno je isplivao snimak Džastina Bibera nakon nastupa u kazinu u Las Vegasu, gde vidno uznemiren maše rukama i viče na svoju suprugu. Njena reakcija se nije videla, ali telo je bilo ukrućeno, naizgled preplašeno.

Fanovi su vrištali u holu dok su ga iščekivali, stoga se nije moglo naslutiti šta je zapravo razlog njegovog nezadovoljstva. Njihov brak je važio za jedan od skladnijih, jer je i sam pevač rekao da je pored nje pronašao mir.

Kanadski pevač Džastin Biber i njegova supruga, manekenka Hejli Biber, jedan su od najpopularnijih svetskih parova. U zvaničnom braku su nešto duže od dve godine, a njihova ljubav prosto fascinira javnost. Njih dvoje svoju vezu su započeli 2016. godine, ali je to bilo kratkog daha jer su brzo raskinuli, a Džastin se vratio tada staroj ljubavi Seleni Gomez.

Međutim, konačan kraj ljubavi Selene i Bibera dogodio se u martu 2018. godine, a nedugo posle toga Džastin je obnovio svoju ljubav sa Hejli. Njih dvoje su se već u septembru iste godine tajno venčali u Njujorku

U jednom periodu života, kako sam navodi, Biber se užasno ponašao prema ženama. Ipak, sve ovo se promenilo otkako se u njegovom životu pojavila lepa manekenka Hejli Boldvin.

„Sad sam u najboljem razdoblju svog života – u braku, koji je neverovatna nova obveza. Nauči te strpljenju, poverenju, odanosti, ljubaznosti… Svim stvarima koje te čine dobrim čovekom. Hejli me je prosto izvela na „pravi put“, zaključio je Biber.

Inače, pevač i manekenka nisu imali seksualne odnose pre nego što su stupili u brak, a to je bila zajednička odluka.

„To je najbolja odluka koju smo ikada doneli. Na taj način ukazali smo poštovanje Bogu. Bog ne zahteva celibat da bi vam nametnuo pravila, već da bi vas zaštitio od bola i tuge. Ja sam bio u celibatu skoro godinu dana, pre nego što sam upoznao Hejli. I smatram da mi je Bog to ‘vratio’ tako što mi je poslao nju“, rekao je Džastin za „Vog“.

Da im tajno venčanje nije bilo dovoljno, govori i činjenica da su godinu dana nakon što su se tajno venčali, odlučili da naprave veliku proslavu za prijatelje i porodicu i ponovo pred oltarom izgovore sudbonosno „da“.

 

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar