VIDEO Dragana Katić: Takmičim se sa svojom krštenicom

Showbiz 01. nov. 202020:04
Podeli:
Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

"Tajna je negde u postavci života. To je logično kod svakoga ko pređe 50 godina i uđe u šestu deceniju, a ujedno da odluči i kaže: "Dobro ću izgledati" ili "Prepustiću se životu i godinama". Ja sam odlučila da dobro izgledam, a davno sam rekla da ću se takmičiti sa svojom krštenicom. Uz to vedar duh i okruženje, svakako", rekla je voditeljka "Grand" produkcije Dragana Katić.

Voditeljka „Grand“ produkcije Dragana Katić u svojoj 55. godini slobodno može „stati na crtu“ sa duplo mlađim ženama kada je u pitanju fizički izgled. Kada su joj sinovi odrasli, voditeljka se maksimalno posvetila sebi, pa se sada više druži sa prijateljima, izlazi i uživa u životu. To se prvenstveno vidi po njenom dugu, a potom i po izgledu. Pred finalno veče emisije „Nikad nije kasno“, koju vodi već pet sezona, Katićeva je za portal Nova.rs otkrila tajnu svoje fizičke promene, a potom se osvrnula na poslovni, kao i privatni život o partnerima, deci i drugim stvarima.

PROČITAJTE JOŠ

„Tajna je negde u postavci života. To je logično kod svakoga ko pređe 50 godina i uđe u šestu deceniju, a ujedno da odluči i kaže: „Dobro ću izgledati“ ili „Prepustiću se životu i godinama“. Ja sam odlučila da dobro izgledam, a davno sam rekla da ću se takmičiti sa svojom krštenicom. Uz to vedar duh i okruženje, svakako. Posle pete decenije zaista ste u mogućnosti da sami odaberete posao, prijatelje… Deca su mi porasla i ostamostalila se tako da imam više vremena za sebe“, rekla je voditeljka „Grand“ produkcije.

Budući da njen prijatelj i kolega Žika Jakšić spaja nespojivo, upitali smo Draganu da li od njega očekuje da joj pomogne u potrazi za partnerom.

„Ja se nadam da hoće. Mislim, ja to očekujem od Žike. On je moj drug i kolega, znamo se tolike godine. Ako mi on ne nađe, ko će mi naći? Ja sama očito ne mogu, kao što znate“, kazala je Katićeva i dodala šta joj je najbitnije kod muškarca.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

„Moram da nađem da se energetski složimo i da bude duhovit. Na prvu loptu, odnosno na prvi susret i prvo viđanje moram da budem presečena i tek onda vidim kako izgleda. Ja u stvari ne znam kako izgleda dok se ne osvestim“, rekla je voditeljka kroz osmeh.

Ceo intervju sa Draganom Katić pred veliko finale emisije „Nikad nije kasno“ pogledajte u video intervjuu.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar