Dragana Katić otkrila da ima dečka

Showbiz 05. jun. 202021:16
Podeli:
Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

Voditeljka Dragana Katić nakon pauze zbog koronavirusa vratila se poslovnim obavezama, odnosno snimanjima emisija "Nikad nije kasno" i "Halo, halo".

Dragana inače retko govori o svom ljubavnom životu, međutim, sada je otrkila da je u emotivnoj vezi, ali ima partnera nije želela da govori.

„U vezi sam. Uvijek mi je bilo važno da budem samostalna i da imam svoje parče slobode, bez obzira na to da li imam partnera ili ne. A to može da ide zajedno, znam iz iskustva“, rekla je voditeljka.

Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

Katićeva je jednom prilikom istakla da voli straje muškarce, ali da svoje izabranike ne upoznaje sa sinovima.

„Moj izbor su uvek bili stariji muškarci, ali sada kada sam došla u neke godine, ti stariji su mi prestari. Šalu na stranu, kad sretnem svoje školske drugove, na neke sam baš ponosna, a za neke se začudim kad pomislim da smo ista generacija. Oni su upoznali samo jednog jedinog muškarca, a to je onaj sa kojim sam bila u vezi deset godina. Tada sam donekle bila sigurna da će to biti ozbiljna priča, pa su i moja deca ušla u nju. Nezamislivo mi je da ih upoznajem sa potencijalnim partnerima, udvaračima, simpatijama… Ne govorim to što sam neki moralista ili zbog toga što bi to njima smetalo, već jednostavno nema potrebe“, rekla je Dragana u jednom intervjuu za „Story“.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

PROČITAJTE JOŠ

Komentari

Vaš komentar