Foto: Starsport, Nova.rs, Ataimages

Proslavljeni fudbaler važio je za velikog zavodnika.

Peđa Mijatović bio je u braku sa najstarijom ćerkom kreatorke Verice Rakočević, Elenom Karaman, a nakon kraha ove veze započeo je ljubavnu priču koja još traje.

PROČITAJTE JOŠ:

Međutim, ono što je posebno zanimjivo, jeste da je fudbalera sa drgom suprugom Anetom upoznala majka prve supruge.

Početkom devedesetih Mijatović je uplovio u vezu sa Elenom Karman, a o njihovj ljubavi su tada svi pričali.

Kada je napunila 18. godina, najstarija ćerka kreatorke važila je za fatalnu lepoticu koja je imala ogroman broj udvarača. Međutim, nju je osvojio šarmantni Podgoričanin Predrag Mijatović, koji je tada iz „Budućnosti“ došao u „Partizan“.

U brak su ušli veoma mladi. Naime, Elena je imala samo 18 godina, a Peđa 22. Zajednički život započeli su u Valensiji, gde su ostali do kraja braka.

Razveli su se 2001. godine, a u braku su dobili dva sina, Andreju i Luku. Stariji sin Andreja preminuo je 2009. godine, u svojoj 14. godini nakon što je bolovao od cerebralne paralize.

Posle njihovog razvoda, Elena se udavala još dva puta, ali njeni brakovi nisu opstali.

S druge strane, Peđa Mijatović već dve decenije uživa u skladnom braku sa Anetom Mijatović, sa kojom je dobio tri ćerke.

Predrag Mijatović, Aneta Mijatović
Predrag i Aneta Mijatović Foto: CRISTINA QUICLER / AFP / Profimedia

Ono što je posebno zanimljivo, upravo je Verica Rakočević pronašla bivšem zetu ženu sa kojom i sada uživa u ljubavi.

Modna kreatorka angažovala je Anetu, koja se bavila manekenstvom, da bude model na njenoj modnoj reviji, nakon čega ju je upoznala i sa nekadašnjim fudbalerom. Do njihovog susreta došlo je nakon što su se ćerka Verice Rakočević i Predrag Mijatović razveli.

Verica Rakočević Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Sadašnja supruga proslavljenog fudbalera, Aneta, bila je nekada veoma tražena manekenka, a danas se bavi dizajnom enterijera. Par je 22 godine u braku i ponosni su roditelji tri ćerke, Nađe, Nine i Lole.

Elena se već duže vreme nalazi u fokusu pažnje javnosti zbog religijskih rituala koje praktikuje, a koji su naišli na brojne osude.

Elena je nakon završene obavezne obuke navodno postala i zvaničan pripadnik keltskog hrišćanstva, poznatijeg kao druidizam.

BONUS VIDEO: Nenad i Mirjana Jestrović dobili sina

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare