Foto: Privatna arhiva

Koronavirus zaustavio je život u celom svetu, pa i u Srbiji, a sin pevačice Svetlane Cece Ražnatović, mladi bokser Veljko Ražnatović, jedan je od onih koji je u takvim okolnostima našao način da pomogne drugima.

Foto: Privatna arhiva

 

I tokom vanrednog stanja mnogi građani Srbije nastojali su da budu solidarni i humani, a mladi su se posebno pokazali kada je pomoć starijim i drugim ugroženim kategorijama u pitanju. Jedan od njih je i talentovani bokser Veljko Ražnatović, koji je danas u Žitorađu, rodno mesto svoje majke Svetlane, poslao 20 paketa sa hranom i sredstvima za ličnu higijenu.

Foto: Privatna arhiva

 

Veljko je pomoć poslao preko Organizacije „Junak“ koja pomaže ratne vojne veterane i invalide, kao i porodice poginulih boraca.

Foto: Privatna arhiva

 

„Ne samo sada u vreme korone, nego svaki dan moramo da mislimo o onima kojima je pomoć potrebna. Naši ratni veterani su samo deo onih koji su našu zemlju mnogo zadužili i srećan sam do neba što mogu da im pomognem. Poslao sam danas u Žitorađu 20 paketa hrane, ali ne mislim da se zaustavim na tome“, poručuje srpski bokser.

Foto: Privatna arhiva

 

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviteru.

Komentari

Svi komentari (0)