Veliki koncert u Njujorku na otvorenom za 60.000 ljudi

Showbiz 11. jun. 202100:21
Podeli:
Novi Zeland Oklend koncert
Novozelandska grupa Six60 održala je koncert u Oklendu Foto:BETAPHOTO/AP Photo/David Rowland

Najvaljeno je da će se u Njujorku u Central parku održati open air koncert koji će biti veliki spektakl za čak oko 60.000 posetioca. Događaj je predviđen za 21. avgust i obeležiće novi početak koncertne sezone i muzičkih programa.

PROČITAJTE JOŠ

 Iako se zna da će se dogoditi 21. avgusta još uvek nema informacija koji će muzički izvođači nastupati na toj velikoj sceni. Službeni naziv ovog koncerta je „The Official NYC Homecoming Concert in Central Park“, za njegov program i realizaciju je zadužen Klaj Dejvis, poznati diskograf, advokat i siva eminencija muzičke industrije.

Dejvis je u kuću slavnih Rok’n’Rola primljen 2000. godine kao jedan od retkih ljudi iz muzičkog biznisa, a da nije muzičar. Tokom svoje karijere može se pohvalitI sa pet Gremi nagarda.

U realizaciji programa je navodno ukljucen i Live Nation, a veruje se da će većina ulaznica biti besplatna i da će 70 posto istih biti za ljude koji su se vakcinisali protiv koronavirusa. Predviđena su VIP sedišta i planirani posebni prostori za vakcinisane i nevakcinisane posetioce.

Na kraju je Dejvis naglasio da postoji jedno vrlo pozivno mentalno buđenje kojem se svi raduju jer je budućnost svetla i zdrava za ovu zemlju i grad Njujork

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar