Posle Bajage, Masimo Savić zakazao koncert na Tašmajdanu

Showbiz 07. jun. 202114:51
Podeli:
Massimo Savić Foto:E-Stock/Stefan Filipović

Koncert regionalnog umetnika Masima Savića održaće se za ograničen broj ljudi, uz poštovanje svih epidemioloških mera i preporuka koje donosi Vlada Srbije.

PROČITAJTE JOŠ

Nakon uspešnog pionirskog poduhvata virtuelnog koncerta iz dvorane Lisinski, regionalni umetnik Masimo Savić će stati na scenu Tašmajdana 31. jula i obradovati brojne poklonike njegove muzike.

„Radujem se što ćemo se, konačno, družiti u prelepom zdanju Tašmajdana, pod vedrim nebom. Volim da nastupam u Beogradu, moj bend i ja smo već spremni i sa nestrpljenjem očekujemo da razmenimo energiju i emocije, uželeli smo jedni drugih zar ne?“, izjavio je Masimo.

Savić je renomirani je muzičar koji se može pohvaliti karijerom koja na hrvatskoj i regionalnoj muzičkoj sceni traje više od 35 godina.

„Muzika je vibracija u vazduhu koja izaziva emocije“, glasi definicija koju je sam Masimo kreirao i koju rado ponavlja u brojnim intervjuima, ističući da ga fascinira umetnost generalno, ali muzika posebno.

Kroz svoju karijeru, Masimo se regionalno izdvojio kao jedan od najposebnijih muških vokala današnjice. To dokazuju i brojne pozitivne kritike muzičkih znalaca kao i fidbek publike.

Posle velikog hita „Mali krug velikih ljudi“, on je ovih dana objavio i novu pesmu pod nazivom „Putujemo i kad stojimo“, koja je inspirisana skorašnjim zemljotresom u Hrvatskoj, ali se u stihovima mogu prepoznati i svi koji su utehu od životnih nesreća pronašli u svom domu i najmilijima.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar