Uspešni i moćni, a sami: Ko su najpoželjnije srpske neženje

Podeli:
Milan Maric, Mirza Selimovic i Aleksandar Radojicic
Foto:Goran Srdanov/Nova.rs/E-Stock/Aleksandar Nalbantjan/Ivan Dinić/Nova S

Popularne neženje sa domaće estrade kao da ne nameravaju da se skrašavaju. Iako neki od njih imaju izabranice oni se osećaju i dalje poželjno i spremni da "lome" još mnoga srca. Devojke ih prosto obožavaju, a oni ne kriju da uživaju u pažnji kako pratiteljki, ali i dama koje uspeju da im skrenu pažnju. Aleksandar Radojičić, Mirza Selimović, Milan Marić su samo neki od poznatih koji su se izdvojili na listi "neženja".

PROČITAJTE JOŠ

I dok su neki ekstremno poželjni, neki svoj šarm pokazuju na drugačiji način, međutim to ne prolazi nezapaženo.

Jedno je sigurno da sve devojke koje vole romantiku, uživaju u njihovim pesmama nastupima, predstavama i sve bi dale da samo njima posvete koji stih, a svojom skromnošću obaraju sa nogu.

Glumac Aleksandar Radojičić jedan je od tata koji kada se sa detetom pojave negde u javnosti, ili objave neku od fotografija na društveni mrežama, nastane pravi spektakl svojom pojavom.

Iako je u skladnoj vezi sa manekenkom Dunjom Radičević, svaka njegova objava sa ćerkom Ajom uvek posebno privuče pažnju i razneži pratiteljke.

Lep, zgodan, harizmatičan sa sedmogodišnjom ćerkom, naš popularni glumac pravi je srcelomac kada pokazuje svoju nežniju stranu. Na koju mnoge devojke uglavnom „padaju“ kada su u pitanju muškarci koji nesebično pokazuju emocije, a Aleksandar je definitivno jedan od njih.

Jedan od zavodnika sa zvonkim glasom i scenskim nastupom koji rastopi svako žensko srce jeste i pevač Mirza Selimović. Za kratko vreme od prvog pojavljivanja na takmičenju Zvezde Granda njegov nastup i sveden način ponašanja kako na sceni ali i van nje jeste ono što je zadivljujuće i za svaku pohvalu.

Svojim raskošnim talentom može osvojiti svaku lepoticu koju poželi, ali on vešto krije svoj emotivni status. Nedavno je i post na njegovom profilu sa Mahirom Mulalićem i Arminom Dedićem uz opis: „Neženje“ izazvao lavinu komentara, gde su mnogi poručivali : „Ženite se“, „Daj da promenimo status“. Mirza je ovog puta ostao uzdržan i bez komentara.

Dok Milan Marić glumac koji gradi svetsku karijeru, često je na putu koliko se može zaključiti, jedan je od „neženja“ koji intrigira javnost svojim ljubavnim životom.

Milana trenutno možemo videti u nekoliko projekata, pa se čini da se izdvojio po talentu od mnogih glumaca svoje generacije. Kada je ženidba u pitanju kaže da je još rano.

Milan Marić Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Malo ko zna da je Milan Marić krajem 2014. godine uplovio u emotivnu vezu sa 18. godina starijom koleginicom iz Hrvatske, Ninom Violić.

Nina i Milan upoznali su se u Beogradu, kada je ona gostovala u srpskoj prestonici. Milan je tada imao 24. godine, a Nina 42. godine.

U vezi su bili šest meseci, raskinuli su sredinom 2015. godine, a o svojoj ljubavi gotovo nikada nisu govorili za javnost.

Iako je njegov ljubavni život veoma intrigantan nema izgleda da će se „skrasiti“ u skorije vreme.

Svaki od navedenih „neženja“ je doprineo svojim talentom i prisustvom na javnoj sceni da se svaka dama oseti posebnom, barem u nekom stihu, replici iz filma ili pesmi, što je dokaz da oni imaju ono „nešto“ sa čime osvajaju mnoga srca.

Bonus video: 

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar