Aleksandar Radojičić: S ponosom sam nosio Džejevu frizuru

Showbiz 09. dec. 202010:17 > 14:01
Podeli:
Foto:Nemanja Jovanović

Glumac Aleksandar Radojičić otkrio je da mu je legendarni pevač Džej Ramadanovski bio prvi uzor, te da se u detinjstvu češljao kao on.

PROČITAJTE JOŠ

Tokom gostovanja u emisiji Amidži šou, glumac Aleksandar Radojičić podelio je zanimljiv detalj iz detinjstva, priznavši je Džej mnogo uticao tada na njegov život.

– Džej mi je bio prvi uzor u životu. Bio sam klinac, sve što je govorio i koliko je ponosa nosio sa tobom, sve te stvari… Nekako sam se i ja osećao oslobođenim – pričao je glumac, pa se podelio sa gledaocima i jednu anegdotu iz detinjstva:

Foto: Ivan Dinić/Nova S

– Drug iz detinjstva mi je jednom objasnio kako se Džej češlja i onda sam se i ja jedno vreme češljao kako se Džej češlja, nešto na stranu, i ja sam to s ponosom nosio.

Podsetimo, legenda narodne muzike, Džej Ramadanovski, koji je preminuo pre dva dana u svom stanu na Dorćolu, biće sahranjen u petak, 11. decembra u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu.

Foto: Ivan Dinić/Nova.rs

Porodica će od 13 sati primati saučešće u kapeli, a Džej će u večnu kuću biti ispraćen u 14.30 uz violinu, saznaje Nova.rs.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar