Marija Veljković, Uroš Ćertić i Ivana Stamenković SindiFoto:Antonio Ahel/ATAImages

Kaskader i nekadašnji učesnik rijalitija Uroš Ćertić komentarisao bivše veze.

On se sada osvrnuo na romansu sa komšinicom, voditeljkom „Slagalice“ Marijom Veljković. U periodu dok su se zabavljali, ona je bila udata.

PROČITAJTE JOŠ

„Slobodan sam dečko i mogu da budem s kim želim, ali umem da čuvam tajne. Za Mariju i mene se nikad ne bi saznalo! Nažalost, neko je pod lažnim imenom pisao u komentarima na portalima da smo zajedno. Bila mi je prva komšinica, upoznali smo se na RTS-u na nekom snimanju, a imamo i zajedničke prijatelje Đorđa Davida i Peđu Damjanovića. Niko nije znao da smo u kombinaciji, pa ni Đorđe i Peđa. Ćutao sam iz poštovanja prema Mariji, jer je diplomirana glumica i ozbiljan voditelj. Tada sam rešio da progovorim i stanem u Marijinu odbranu. Njen razvod je dugo trajao, bila je u braku samo na papiru. Dok je bila sa mnom, nije spavala sa mužem, jer je Marija, pre svega, dama.“

Kaskader i voditeljka, koja je trenutno u vezi s glumcem Rastkom Jankovićem, više nisu u kontaktu:

Marija Veljković i Rastko Janković Foto:Mateja Stanisavljevic/ATAImages

„Nisam je dugo video jer se vratila u devojački stan sa decom, pa nije više u mom kraju. Čuo sam da joj je umro otac. Žao mi je zbog toga, ali nisam joj poslao poruku.“

Podsetimo, u aprilu prošle godine u javnost je isplivala informacija da se voditeljka „Slagalice“ Marije Veljković razvela od supruga Milana Milanovića zbog afere sa kaskaderom Ćertićem, koja je trajala pola godine.

Na spisku žena koje su pale na Ćertićev šarm su i pevačica Sanja Dimitrijević, kao i bivša „modelsica“ Ivana Stamenković Sindi.

Ivana Stamenković Sindi i Uroš Ćertić Foto:E-Stock/Časlav Vukojicic/Zoran Lončarević

„Sa Sanjom sam bio u vezi nekoliko meseci. Ona je divna, obrazovana i kulturna devojka. Njena majka je rođena sestra Milanke Karić. Gledao sam Sanju na muzičkom takmičenju „Prvi glas Srbije“, svidela mi se odmah, pa sam preko prijatelja došao do nje. Sa Sindi sam proveo godinu dana! O njoj mislim sve najbolje, veliki je drug. Veoma je posvećena majka, što cenim. Nismo u kontaktu jer Ivana ima ozbiljnu vezu, pa bi bilo glupo da se čuje sa mnom“, ispričao je Ćertić za Informer.

BONUS VIDEO: TOP 5 glumačkih parova u Srbiji