Upoznajte Dagni, norvešku pop princezu bajkovitog zvuka

Showbiz 09. jun. 202010:39
Podeli:
Dagny Foto:See Li / Alamy / Alamy / Profimedia

Norveška pevačica Dagni jedno je od imena koje definitivno zaslužuju vašu pažnju, pre svega što je u svojoj zemlji, ali i celoj Evropi, jedno od najuzbudljivijih imena pop kulture.

Ovog proleća, ona nam donosi i prve singlove sa svog predstojećeg albuma, prenosi „TeenStar“.

PROČITAJTE JOŠ

Najavivši ga sa dva singla, Dagni je odlučila da debi album „Strangers / Lovers“ predstavi iz dva dela, pa je tako nedavno predstavila „Side A“ ovog izdanja, a ostatak nas očekuje kasnije u toku godine.

Numera koja se istakla upravo je jedan od dva spomenuta singla i nosi naziv „Somebody.“ Ova dance balada, i tekstom i muzikom vrlo je važna autorki jer, kako kaže sama predstavlja „ultimativan osećaj zaljubljenosti.“

„To je onaj sveobuhvatni i uzbudljiv osećaj kada je sve još uvek novo. Imala sam sreću da sam to doživela. Otkrila sam da, kada sam zaljubljena, osećam sve deset puta intenzivnije nego inače. „Somebody“ za mene nije samo tekst, već ceo vajb pesme koji predstavlja: ​​kada je čujem, dobijem nalet pozitivne energije i samo želim da uđem u nešto novo i uzbudljivo“, objašnjava umetnica čije je puno ime Norvol Sandvik.

Na spotu za „Somebody“ pevačica je radila sa duom TUSK koji čine Keri Furh i Olivija Mičel, koji su do sada radili na izdanjima umetnika kao što su Kamila Kabeljo, Holzi, Oli Murs, Olivia O Brajan, Niki Minaž i drugi.

Njegovi kadrovi na pravi način oslikavaju snažne emocije kombinovane sa pomerajućim ritmom i uzbudljivom disko atmosferom.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar