Anđelka Prpić Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Već nekoliko dana glavna tema domaćih medija, ali i na društvenim mrežama, jeste sa kim glumica Anđelka Prpić čeka bebu.

Da li je prevarila svog bivšeg supruga, kako je mogla da ga prevari ako je bivši, da li je u pitanju najbolji prijatelj njenog muža ili njihov venčani kum …. sve su to pitanja na koja domaća javnost pokušava da da odgovore.

PROČITAJTE JOŠ

I sve se to dešava dok živimo u zlatnom dobu i ne marimo za skok cena po marketima, inflaciju, rast euribora i kamatnih stopa, izlivanje amonijaka u Pirotu, nije nas briga što REM krši zakon, niti što su nezavisni i slobodni mediji i novinari targetirani od strane političara i prorežimskih medija na dnevnom nivou. Važan je čaršijski trač.

„A ovamo nam se svet ruši na glavu. Ljudima bitno s kim se je*e Anđelka Prpić. Bože me sačuvaj, čudan smo narod“, glasi jedan od tvitova.

„E svaki treći tvit Anđelka Prpić, e jeste dosadni kad se tako zalepite za nešto“, glasi još jedan tvit.

„Šta je vama konkretno dužna Anđelka Prpić, pa mora da se ponaša u skladu sa vašim poimanjem života?“, glasi još jedan tvit.

„Svaki put mi Tviter pokaže koliko su ljudi sposobni da pale na lomači. Ove nedelje je na njoj Anđelka Prpić, sutra ćete možda biti vi…“, glasi još jedan tvit.

BONUS VIDEO: Anđelka Prpić o ulozi vlasnice striptiz kluba i žene opasnog tipa