Jelena Kostov, Cakana i Tina Ivanović kombo
Foto: Instagram/kostovjelena, Zoran Lončarević, Instagram/tina_ivanovic_official

Godinama unazad poznate dame su se podvrgavale estetskim zahvatima kako bi nadomestile svoje nedostatke i dostigle željeni izgled. Međutim, nakon određenog vremena shvatile su da su im povećana usta, grudi, zadnjice bespotrebne, pa su tako odlučile da izvade silikone.

Pevačica Dragica Radosavljević Cakan jedna je od prvih pevačica koja je povećala svoje grudi, ali se zbog toga brzo pokajala i izvadila ih je. Naime, kako je svojevremeno rekla, samo godinu dana je imala silikone, i istakla da joj je to bilo nepotrebno i da je odlazak pod nož njena velika greška.

Tako da je Cakana danas poptuno prirodna, bez ijedne korekcije na svom licu i telu.

Pevačica Tina Ivanović odlučila se na drastično promenu i da povrati svoj prirodni izgled. Ona je, kao što je poznato, izvadila silikone iz grudi. Nakon što je izvadila implante iz grudi, jednom prilikom je istakla koliko je srećna što se otarasila ogromnih grudi.

„Estetske intervencije na telu više ne. Bila sam onda mlada i luda, sad sam samo luda (smeh). Moram da kažem da nemam više implante, sad sam prirodna. Mnogo je lepše kad si prirodan…prirodni nokti, prirodna kosa, prirodne grudi…sve prirodno“, rekla je Tina.

PROČITAJTE JOŠ

Jelena Kostov pre tri godine prošla je kroz agoniju kada joj je pukao silikon u grudima i tada joj je zdravlje dovedeno u pitane, zbog čega su joj silikoni hitno odstranjeni iz grudi.

View this post on Instagram

?

A post shared by Jelena Kostov (@kostovjelena) on

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama Instagram, Fejsbuk i Tviter. 

Tagovi