Troje dece Anđeline i Breda htelo da svedoči protiv oca

Showbiz 20. jun. 202119:54
Podeli:
Andjelina Džoli, Bred Pit, deca
Foto: SL / Backgrid USA / Profimedia

Troje dece, Anđeline Džoli i Breda Pita želelo je da svedoči protiv svog oca na ročištu za starateljstvo, ali glumica tvrdi da im sudija nije dopustio, prenosi Page Six.

Pročitajte još:

„Troje dece je zatražilo svedočenje – navode Anđelinini advokati u sudskim dokumentima podnesenim u decembru 2020. godine, koje je u četvrtak pribavio Us Weekly.

Međutim, nezavisni advokat koji je upoznat sa slučajem rekao je u petak da su se svedočenja dece zapravo čula tokom postupka.

„Dugačka, detaljna odluka temeljila se na stručnom svedočenju ljudi s kojima su deca razgovarala tokom postupka, tako da su njihova svedočenja zapravo uzeta u obzir“, rekao je advokat.

Bred je dobio zajedničko starateljstvo nakon višesatnih svedočenja osoblja službe za zaštitu dece, terapeuta i drugih stručnjaka, koji su svi razgovarali s njihovom decom.

U sudskim dokumenti iz decembra, navodno, se ne navodi koje je troje dece zatražilo svedočenje protiv svog oca, ali se napominje da su deca oko čijeg se starateljstva vodi postupak dovoljno stara da shvate što se događa u slučaju.

„Suđenje će na njih nužno uticati emocionalno. Naterati nekoga od dece da trpi ono što bi moglo biti uzaludno nije samo neopravdano, nego i surovo“, navode u papirima advokati.

Podsetimo, Anđelina je nakon odluke suda, obećala da će nastaviti svoju borbu jer smatra da je sud pogrešio što nije dopustio svedočenje njenoj deci. Nedavno je podnela i zapečaćene dokumente u kojima izjavljuje da je spremna da svedoči o navodnom porodičnom nasilju koje je trpela od Breda.

Izvor blizak glumici tvrdi da se Anđelina zapravo bori protiv zakona koji ne uzima u obzir čitav niz problema koji utiču na njenu i druge porodice u ovoj situaciji. Takođe, dodaje kako njezin cilj nikada nije bilo uskratiti deci vezu s ocem.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar