Tri godine bez Done Ares: Porodica dala pomen

Showbiz 02. okt. 202020:26
Podeli:
Foto: Instagram/donnaares

Porodica pokojne bosanske pevačice Azre Kolaković, poznatije kao Done Ares, koja je preminula u 41. godini nakon duge i mukotrpne borbe sa kancerom, danas je održala pomen na Gradskom groblju Humci u Bihaću. I posle tri godine od njene smrti bol ne jenjava, pogotovo danima oko njene godišnjice.

Doninoj majci Ajli je najteže od svih. Koliko god bivala jaka pred drugima, ona ima svoje vreme i svoje dane kada se zatvori u sobu i oplakuje ćerku. Te reči sama je izgovorila za medije uoči njenog pomena.

PROČITAJTE JOŠ

Nekoliko godina pred smrt Dona je provela u mukotrpnoj i teškoj borbi sa karcinomom, koji joj se tri puta iznova vraćao. Pevačica je o svojoj borbi stalno pisala na društvenim mrežama, čime je pružala motivaciju i samoj sebi i drugim ljudima koji se bore sa karcinomom – tako da je često ispod postova dobijala salve komentara ljudi koji su u sličnoj situaciji. Pozitivna i vedra, Dona je u svaku borbu ulazila spremna za pobedu zbog čega su je zavoleli i oni koji ne vole njenu muziku niti taj čitav pravac.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

 

 

Komentari

Vaš komentar