Foto:Zoran Lončarević/Nova.rs

Iako je u srećnom braku već pune tri decenije, jedna od naših najcenjenijih glumica, Gorica Popović, svoj privatni život vešto skriva od očiju javnosti.

Pročitajte još:

Poslednjih godina Gorica sve češće provodi vreme u porodičnoj kući na Srebrnom jezeru, gde je našla mir i utočište od gradske vreve. Društvo joj pravi suprug Nenad Petrović, sa kojim je u braku tri decenije.

Uprkos tome što su oboje javne ličnosti, retko se mogu zajedno sresti, a nerado govore i o privatnom životu.

„Volimo iste stvari, volimo životinje, imamo interesovanja koja se dobro slažu“, kaže kratko glumica koja je nedavno otišla u penziju, što ne znači da će manje biti aktivna.

Partner Gorice Popović Nenad ‒ Neša Petrović je saksofonista, džez muzičar i kompozitor. Osim što se bavi pedagoškim radom, predaje džez saksofon u Muzičkoj školi „Stanković“, član je benda „No Smoking Orchestra“, sa kojim je obišao planetu. Često je sa njima išla i Gorica, koja odlično peva.

Iako su u braku gotovo tri decenije, ne postoje njihove zajedničke fotografije, makar ne one za javnost. Nenad, suprug Gorice Popović, saksofonista, prvi s desne.

Nenad Neša Petrović, saksofonista, prvi sdesne strane Foto: Avalon.red / Avalon / Profimedia

„Vodili su oni mene ranije svuda. Učestvovala sam na njihovim koncertima, radili smo rok-operu u Parizu“, otkrila je glumica nedavno za Hello.

„Prijatelji kažu „blago vama“, a mi zaista uživamo. Priroda i vazduh su božanstveni, a s obzirom da nema gužve, male su mogućnosti da se zarazimo. Mislim da smo pravi srećnici što u ovo vreme možemo da boravimo na ovakvom mestu“, iskrena je Gorica.

„Kada su proletos proglasili ‘lokdaun’, u Beogradu sam sela za mašinu i sašila zaštitne maske, a onda se pridružila suprugu, koji je već bio na jezeru sa naša tri psa. Uglavnom smo ovde, a u Beograd odlazimo kad imamo obaveze.

BONUS VIDEO: Gorica Popović i Bane Zeremski u Ateljeu 212

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar