Topila se i s muškarcima i sa ženama: Buran ljubavni život Marije Šerifović

Showbiz 24. nov. 202112:32
Podeli:
Skupstina grada najava doceka Nove godine
Marija Šerifović Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

Pop zvezda Marija Šerifović nedavno je priznala da ima dečka, ali je mediji u Srbiji i dalje neprestano spajaju s koleginicima, uglavnom pevačicama, a najviše i sa Zvezdom Granda Džejlom Ramović, koja ju je navodno uhvatila u prevari. Iako se gotovo nikada u potpunosti do detalja nije oglašavala u vezi sa time ko je njen izabranik ili izabranica, ljubavni život Marije Šerifović godinama fascinira njene brojne fanove. Jedno je svakako sigurno - nije joj dosadno.

To sa kime Marija spava, koga drži za ruku i ko je njena omiljena osoba na svetu za zagrljaje godinama fascinira javnost. Nedavno je tako šokirala fanove otkrivši na Instagramu kako da ima dečka – čiji identitet, očekivano, nije otkrila. Ova vest je bila prilično iznenađenje s obzirom na to da je Marija pre nekoliko godina javno priznala da voli žene, u svom velikom dokumentarcu, i to nakon što je, kako tvrdi, šest meseci ljubila crnogorskog pevača i glumca Slavena Kalezića – inače jedini muškarac s kojim je javno potvrdila vezu.

PROČITAJTE JOŠ

Mediji su je nekada spajali sa poznatim Hrvaticama, ali i sa dizajnerkom iz Srbije koja je navodno bila u braku s muškarcem. Sada, opet pišu mediji, ljubi pevačicu – navodno Džejlu Ramović, s kojom je povezuju već duže od godinu dana.

Džejla je, s druge strane, ranije za Nova.rs izjavila da je povređuje kada u medijima čita natpise o svom navodnom ljubavnom životu.

„Bolele su me afere koje su mi pakovali, za Mariju. Ja sam mlada osoba, naravno da me sve to dotiče, boli. Izdržala sam sve“, rekla je Ramović ranije. 

Marija je godinama uspšeno krila sve svoje ljubavne veze. Iako je bila glasna u vezi sa svojom seksualnom orijentacijom, uvek je štitila svoje partnerke i nije ih izlagala nepotrebnim ogovaranjima javnosti.

„Lezbejka sam! Bila sam s devojkom i to je divan osećaj. Znam da ste svi došli zbog ovog pitanja. Mogu vam reći da je super imati odnos s nekim čija brada ne bode“, rekla je Šerifović 2013. godine na konferenciji za novinare.

Navodno imala devojku u Los Anđelesu

Kada je Marija Šerifović svojevremeno redovno odlazila u Los Anđeles, mediji su pisali da je to zbog toga što tamo ima devojku – atraktivnu Amerikanku čiji identitet nikada nije otkriven.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic)

Bila i sa misicom

Pre desetak godina mediji su ju spajali i s bivšom Miss Universe Hrvatske, Renatom Lovrinčević. Od medija se tada nisu skrivale, ali obe su tvrdile kako su – samo prijateljice.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic)

BONUS VIDEO: Marija Šerifović o Marini Tucaković: Završena je jedna epoha na muzičkoj sceni

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar