Top 5 letnjih serija za bindžovanje ovog vikenda

Showbiz 26. jun. 202109:17
Podeli:
Generacija +, Generacija Plus
Foto: Printscreen/YouTube/HBO Max

Nova Netfliksova i HBO ostvarenja prikovaće vas za kauč tokom ovog vrelog letnjeg vikenda.

U nastavku teksta nalazi se deset serija koje su idealne za super bindžovanje ove subote. Ukoliko nemate šta pametnije da radite, a birate da ne izlazite iz stana ili kuće po vrućini, preporučujemo vam da pogledate neku od serija sa liste u nastavku.

Generacija +“ je mračna ali razigrana serija koja prati grupu srednjoškolaca čije istraživanje savremene seksualnosti testira duboko ukorenjena verovanja o životu, ljubavi i prirodi porodice u njihovoj konzervativnoj zajednici.

Sluškinjina priča“ – Serija prati ženu koja je primorana da živi kao konkubina pod fundamentalističkom teokratskom diktaturom u bliskoj budućnosti u totalitarnom Gileadu, nekadašnjim Sjedinjenim Državama, gde žene nemaju nikakva prava.

Rik i Morti“ – Ova humoristička serija prati briljantnog naučnika sociopatu, Rika Sančeza, koji živi sa porodicom svoje ćerke Bet i stalno vodi nju, zeta Džerija, unuku Samer i unuka Mortija u raznorazne intergalaktičke avanture.

Elite“ – Tinejdž španski triler zaludeo je ljude širom sveta. Fanovi opčinjeno prate ekipu prestižne škole koju pohađaju samo elitna deca, a već u prvoj epizodi glavni lik, Marina, biva ubijena. Od tog trenutka, skandali i drame samo se nižu – uz još mnoga ubistva.

Kao prava devojka“ – Serija istražuje odnose između devojaka koje rade kao ekskluzivna poslovna pratnja i njihovih klijenata koji dobijaju mnogo više od seksa. To su žene koje pružaju “iskustvo prave veze” – emotivnu i seksualnu vezu za veoma visoku cenu.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar