Toni Cetinski: Kolege, čemu svirke ako nemate kome da pevate

Showbiz 19. jul. 202014:59
Podeli:
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL

Grupa hrvatskih muzičara, među kojima je najglasnija pevačica Nina Badrić, uputili su apel hrvatdkom premijeru Plenkoviću da pronađe način za obavljanje ovog posla, jer oni već mesecima nemaju izvor prihoda. Ovim povodom na Fejsbuku se oglasio pevač Toni Cetinski, koji je na neki način podržao kolege, ali je iskoristio da skrene pažnju na svoj stav u vezi sa vaksinisanjem

PROČITAJTE JOŠ

„Vaš kolega, Toni Cetinski, „buntovnik bez razloga“, ludak, teoretičar zavera, koji misli da je zemlja ravna ploča, antivakser i tako dalje, i tako dalje, kaže vam da je 5 do 12, ali ne da spasavate svoj posao, nego život“, započeo je svoje obraćanje pevač.

„Sloboda izbora svakome, pa tako i onima koji se mole da ga prime što pre (vakcina, naravno). Šta ti vrede svirke kad nećeš imati kome da sviraš, ako ne progledaš i ne shvatiš celu problematiku onoga što nam čine „spasitelji“ od kojih uvozimo famoznu vakcinu“, napisao je u nastavku Cetinski, koji se još pre nekoliko meseci izjasnio da neće primiti vakcinu protiv virusa Covid-19 i koji od tada na svojim profilima na društvenim mrežama promoviše borbu protiv obavezne vakcinacije.

TKO PJEVA ZLO NE MISLI A TKO MISLI NIJE MU DO PJEVANJA Vaš kolega, kako ste ga opisali Tony Cetinski “Buntovnik bez…

Posted by Tony Cetinski on Недеља, 19. јул 2020.

„Gde su sada kolege domoljubi koji su pevali i pili sa vladajućima, a pozivali se na svoj narod? Gde su sada kad ih narod treba? Čekaju spasonosnu vaksinu? Ko peva, zlo ne misli, a ko misli, nije mu do pevanja“, završio je on svoje izlaganje na Fejsbuku.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar